Suchy-wolk Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Impreza odbędzie się na terenie zamku - zbrojowni książąt mazowieckich w miejscowości Liw (koło Węgrowa) w dniach 22-24 czerwca. Wpadnij do nas - a na pewno nie pożałujesz!! Zapewniamy między innymi: -Pole namiotowe. -Park maszyn. -Wystawę zabytków motoryzacji. -Spływ kajakowy -Konkursy i konkurencje z extra nagrodami. -Pokaz rycerski. -Zwiedzanie z przewodnikiem zamku i zbrojowni. -Profesjonalne studia aerografu, tatuażu i body pircingu. -Sex show. -Dwie parady - pierwsza z pochodniami po ulicach Węgrowa w piątkowy wieczór, druga w sobotnie popołudnie. -Rajd krajoznawczy „Szlak doliny Liwca”. -Stoiska z gadżetami motocyklowymi. -Pokaz pirotechniczny. -Boxer, mechaniczny byk, itp. -Stoiska z gadżetami i odzieżą motocyklową. -Pyszne jedzonko, gorące napoje i zimne piwo non stop 24h - a przede wszystkim za***isty klimat imprezy. Ponadto koncerty gwiazd, a zagra dla nas przez dwa dni imprezy łącznie 10 nietuzinkowych kapel: „Samohin Band” sekstet bluesowo-jazzowy „Litvintroll” folk-metalowa gwiazda z Białorusi „Zacier” legenda muzyki alternatywnej „Analogs” znana ekipa grająca streetpunk „Vecordia” folk-rock „Podoba Mi Się” ska-reggae „Stell Fire” hard-rock "AssBest" punk-rock oraz laureaci drugiej edycji „Tylko Muzyka” telewizji Polsat Zespół „Eris Is My Homegirl" Taki skład koncertowy na XII Gryfparty musi zadowolić najwybredniejszych…. Wjazd na zlot: 45 złotych (12 euro) lub 65 złotych (17 euro) z koszulką i znaczkiem Amazonki gratis!!! - jednodniowa wejściówka na koncerty dla nie zmotoryzowanych piątek 25zł sobota 35zł po 17.00 godz. Więcej: http://www.zlotymoto...party-2012.html 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 W tej cenie na prawdę bogaty problem, czego nie można powiedzieć o ostatnim zlocie pod Skierniewicami. Ja bym się wstępnie pisał, jeszcze dziś uzgodnię z kobitką czy by jechała ze mną. Są inni chętni? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 to mogę mieć problem z przejechaniem do lidla w węgrowie ,a w liwiu roboty drogowe to i korek robi się niezły dosyć często tam latam z dostawą , może zjawię się dużym to będzie gdzie przenocować ha ha a kask pod pachę. 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi