Suchy-wolk Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Impreza odbędzie się na terenie zamku - zbrojowni książąt mazowieckich w miejscowości Liw (koło Węgrowa) w dniach 22-24 czerwca. Wpadnij do nas - a na pewno nie pożałujesz!! Zapewniamy między innymi: -Pole namiotowe. -Park maszyn. -Wystawę zabytków motoryzacji. -Spływ kajakowy -Konkursy i konkurencje z extra nagrodami. -Pokaz rycerski. -Zwiedzanie z przewodnikiem zamku i zbrojowni. -Profesjonalne studia aerografu, tatuażu i body pircingu. -Sex show. -Dwie parady - pierwsza z pochodniami po ulicach Węgrowa w piątkowy wieczór, druga w sobotnie popołudnie. -Rajd krajoznawczy „Szlak doliny Liwca”. -Stoiska z gadżetami motocyklowymi. -Pokaz pirotechniczny. -Boxer, mechaniczny byk, itp. -Stoiska z gadżetami i odzieżą motocyklową. -Pyszne jedzonko, gorące napoje i zimne piwo non stop 24h - a przede wszystkim za***isty klimat imprezy. Ponadto koncerty gwiazd, a zagra dla nas przez dwa dni imprezy łącznie 10 nietuzinkowych kapel: „Samohin Band” sekstet bluesowo-jazzowy „Litvintroll” folk-metalowa gwiazda z Białorusi „Zacier” legenda muzyki alternatywnej „Analogs” znana ekipa grająca streetpunk „Vecordia” folk-rock „Podoba Mi Się” ska-reggae „Stell Fire” hard-rock "AssBest" punk-rock oraz laureaci drugiej edycji „Tylko Muzyka” telewizji Polsat Zespół „Eris Is My Homegirl" Taki skład koncertowy na XII Gryfparty musi zadowolić najwybredniejszych…. Wjazd na zlot: 45 złotych (12 euro) lub 65 złotych (17 euro) z koszulką i znaczkiem Amazonki gratis!!! - jednodniowa wejściówka na koncerty dla nie zmotoryzowanych piątek 25zł sobota 35zł po 17.00 godz. Więcej: http://www.zlotymoto...party-2012.html 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Aidekk Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 W tej cenie na prawdę bogaty problem, czego nie można powiedzieć o ostatnim zlocie pod Skierniewicami. Ja bym się wstępnie pisał, jeszcze dziś uzgodnię z kobitką czy by jechała ze mną. Są inni chętni? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
adany_76 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 to mogę mieć problem z przejechaniem do lidla w węgrowie ,a w liwiu roboty drogowe to i korek robi się niezły dosyć często tam latam z dostawą , może zjawię się dużym to będzie gdzie przenocować ha ha a kask pod pachę. 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Rekomendowane odpowiedzi