gosiamil Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 a może by tak poszerzyć kino samochodowe o motocykle? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dopiero mógłbym wpaść 19.08, ale nie wiem czy zadowoli nas siedzenie na motocyklach lub stanie koło nich i gapienie się w ekran Prędzej to będzie pretekst do pojeżdżenia 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Emil Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dopiero mógłbym wpaść 19.08, ale nie wiem czy zadowoli nas siedzenie na motocyklach lub stanie koło nich i gapienie się w ekran Prędzej to będzie pretekst do pojeżdżenia E tam! Ja chętnie się zjawie na takiej imprezie po powrocie z naszych wakacji. To będzie dobry pretekst do kolejnego spotkania, na którym mam nadzieje zjawi się pomysłodawczyni całego przedsięwzięcia 0 Cytuj
kuba Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 o kurczę dzieńki za info, będę na pewno na swoim ulubionym filmie:D Chlopaki nie płaczą!! Tylko kurcze motorem może nie być komfortowo... 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 dawaj znac kiedy bedziesz jechac kupa pojedziemy moim cabrio to bedzie wygodnie ogladac;] 0 Cytuj
gosiamil Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 widze Emil, ze sie nie mozesz doczekac zeby mnie poznac spokojnie, wszystko w swoim czasie 0 Cytuj
Tomi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 O! Niezle. Można jechać. Usiadziemy na kaskach. Tylko jak to jest z dźwiękiem? On nie jest puszczany droga radiową? Bo chyba tak jest. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
kuba Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A moze jak na amerykanskich filmach, przez glosniki na slupkach czy cos takiego? 0 Cytuj
Mario Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Qrcze, zawsze chciałem poczuć się jak na amerykańskich filmach...może marzenie się wreszcie ziści B)jeszcze tylko przydałby się kabriolet i jakaś blond-dziewczyna,może ma ktoś pożyczyć ? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Tomi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A moze jak na amerykanskich filmach, przez glosniki na slupkach czy cos takiego?Bardzo możliwe, ale w porcie nie ma słupków z głośnikami, chyba.jeszcze tylko przydałby się kabriolet i jakaś blond-dziewczyna,może ma ktoś pożyczyć ?Będzie troszkę inaczej Kabriolet, 5 chłopa w środku i film w kinie samochodowym Marzenie troszkę ewoluowało 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
pecha Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A moze jak na amerykanskich filmach, przez glosniki na slupkach czy cos takiego?aktualnie w kinach samochodowych w usa dzwiek jest puszczany droga radiowa 0 Cytuj
bloodletter Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 pomysł super http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif miniplayer z funkcją radia powinien chyba zadziałać, no nie? zastanawia mnie tylko jedno: dlaczego blond-dziewczyna? gdybym mogła wybierać to wolałabym dziewczynę w pończoszkach 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.
Mario Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Będzie troszkę inaczej Kabriolet, 5 chłopa w środku i film w kinie samochodowym Marzenie troszkę ewoluowałoTo jak musi być 5 chłopa, to może chociaż z długimi blond włosami...zastanawia mnie tylko jedno: dlaczego blond-dziewczyna? gdybym mogła wybierać to wolałabym dziewczynę w pończoszkach też lubisz dziewczyny, to tak jak ja pójdźmy na kompromis, niech będzie blondyna w pończoszkach, choć potem więcej kłopotu z tymi akcesoriami...ps. tylko nie wiem czy wiesz, ale w najlepszym przypadku to będzie 5 blondynów 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
bloodletter Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 kompromis - święte słowo... to może ja założę pończoszki ? 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.
Mawet Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jak tak dalej pójdzie to kwestia głośników przestanie kogokolwiek interesować 0 Cytuj
Mario Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 to ustalone:kabrio, 5 blondynów i Gosia w pończoszkach,a my jako eskorta na moto dookoła (a'la przyzwoitki) 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
bloodletter Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 tylko DŁUGOWŁOSYCH blondynów koniecznie!!! inaczej nici z pończoszek a tak na poważnie teraz - to player się sprawdza w takim kinie? szczerze - nigdy nie uczestniczyłam w takim przedsięwzięciu , to pytam 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.
Mawet Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A to nie było na poważnie...;]Pewnie średnio się sprawdzi...chyba żeby mieć do niego jakieś głośniki;] 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie przesadzajmy, że będziemy siedzieć 1-2h przy ekranie i oglądać w ciszy film Chyba, że tylko ja w to nie wierzę? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Adrian-xj600 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 choc po chwili zastanowienia chyba jednak moze byc ciezko ......... hehehe 0 Cytuj
gosiamil Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jesli chodzi o naglosnienie to maja byc i dobre głośniki i transmisja radiowa 0 Cytuj
Tomi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zaraz zaraz. Film traci sens skoro będzie dziewczyna w ponczoszkach... I to jaka... To może od razu spytam: kto mi opowie film, bo nie będę na nim skupiony... 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Enter Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no w takiej sytuacji to chyba nikt nie będzie się specjalnie na filmie skupiał 0 Cytuj Group of Franc
Rekomendowane odpowiedzi