Skocz do zawartości

Letnie Kino Samochodowe

gosiamil

Rekomendowane odpowiedzi

Dopiero mógłbym wpaść 19.08, ale nie wiem czy zadowoli nas siedzenie na motocyklach lub stanie koło nich i gapienie się w ekran :biggrin: Prędzej to będzie pretekst do pojeżdżenia :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Dopiero mógłbym wpaść 19.08, ale nie wiem czy zadowoli nas siedzenie na motocyklach lub stanie koło nich i gapienie się w ekran :biggrin: Prędzej to będzie pretekst do pojeżdżenia :smile:

E tam! Ja chętnie się zjawie na takiej imprezie po powrocie z naszych wakacji. To będzie dobry pretekst do kolejnego spotkania, na którym mam nadzieje zjawi się pomysłodawczyni całego przedsięwzięcia :laugh2:

Qrcze, zawsze chciałem poczuć się jak na amerykańskich filmach...może marzenie się wreszcie ziści B)jeszcze tylko przydałby się kabriolet i jakaś blond-dziewczyna,może ma ktoś pożyczyć ?

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

A moze jak na amerykanskich filmach, przez glosniki na slupkach czy cos takiego?

Bardzo możliwe, ale w porcie nie ma słupków z głośnikami, chyba.

jeszcze tylko przydałby się kabriolet i jakaś blond-dziewczyna,może ma ktoś pożyczyć ?

Będzie troszkę inaczej ;) Kabriolet, 5 chłopa w środku i film w kinie samochodowym ;) Marzenie troszkę ewoluowało

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

pomysł super http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif miniplayer z funkcją radia powinien chyba zadziałać, no nie?

zastanawia mnie tylko jedno: dlaczego blond-dziewczyna? gdybym mogła wybierać to wolałabym dziewczynę w pończoszkach :drool:

Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören.

Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.

Będzie troszkę inaczej ;) Kabriolet, 5 chłopa w środku i film w kinie samochodowym ;) Marzenie troszkę ewoluowało

To jak musi być 5 chłopa, to może chociaż z długimi blond włosami...

zastanawia mnie tylko jedno: dlaczego blond-dziewczyna? gdybym mogła wybierać to wolałabym dziewczynę w pończoszkach :drool:

też lubisz dziewczyny, to tak jak ja :wub: pójdźmy na kompromis, niech będzie blondyna w pończoszkach, choć potem więcej kłopotu z tymi akcesoriami...ps. tylko nie wiem czy wiesz, ale w najlepszym przypadku to będzie 5 blondynów :sad2:

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

kompromis - święte słowo... to może ja założę pończoszki :P ?

tylko DŁUGOWŁOSYCH blondynów koniecznie!!! inaczej nici z pończoszek :P a tak na poważnie teraz - to player się sprawdza w takim kinie? szczerze - nigdy nie uczestniczyłam w takim przedsięwzięciu :blush:, to pytam

Nie przesadzajmy, że będziemy siedzieć 1-2h przy ekranie i oglądać w ciszy film :biggrin: Chyba, że tylko ja w to nie wierzę? Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Zaraz zaraz. Film traci sens skoro będzie dziewczyna w ponczoszkach... I to jaka... To może od razu spytam: kto mi opowie film, bo nie będę na nim skupiony...

Suzuki SV650S 2007 icon1.png