gosiamil Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 a może by tak poszerzyć kino samochodowe o motocykle? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dopiero mógłbym wpaść 19.08, ale nie wiem czy zadowoli nas siedzenie na motocyklach lub stanie koło nich i gapienie się w ekran Prędzej to będzie pretekst do pojeżdżenia 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dopiero mógłbym wpaść 19.08, ale nie wiem czy zadowoli nas siedzenie na motocyklach lub stanie koło nich i gapienie się w ekran Prędzej to będzie pretekst do pojeżdżenia E tam! Ja chętnie się zjawie na takiej imprezie po powrocie z naszych wakacji. To będzie dobry pretekst do kolejnego spotkania, na którym mam nadzieje zjawi się pomysłodawczyni całego przedsięwzięcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 o kurczę dzieńki za info, będę na pewno na swoim ulubionym filmie:D Chlopaki nie płaczą!! Tylko kurcze motorem może nie być komfortowo... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 dawaj znac kiedy bedziesz jechac kupa pojedziemy moim cabrio to bedzie wygodnie ogladac;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 widze Emil, ze sie nie mozesz doczekac zeby mnie poznac spokojnie, wszystko w swoim czasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 O! Niezle. Można jechać. Usiadziemy na kaskach. Tylko jak to jest z dźwiękiem? On nie jest puszczany droga radiową? Bo chyba tak jest. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A moze jak na amerykanskich filmach, przez glosniki na slupkach czy cos takiego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Qrcze, zawsze chciałem poczuć się jak na amerykańskich filmach...może marzenie się wreszcie ziści B)jeszcze tylko przydałby się kabriolet i jakaś blond-dziewczyna,może ma ktoś pożyczyć ? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A moze jak na amerykanskich filmach, przez glosniki na slupkach czy cos takiego?Bardzo możliwe, ale w porcie nie ma słupków z głośnikami, chyba.jeszcze tylko przydałby się kabriolet i jakaś blond-dziewczyna,może ma ktoś pożyczyć ?Będzie troszkę inaczej Kabriolet, 5 chłopa w środku i film w kinie samochodowym Marzenie troszkę ewoluowało 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A moze jak na amerykanskich filmach, przez glosniki na slupkach czy cos takiego?aktualnie w kinach samochodowych w usa dzwiek jest puszczany droga radiowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 pomysł super http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif miniplayer z funkcją radia powinien chyba zadziałać, no nie? zastanawia mnie tylko jedno: dlaczego blond-dziewczyna? gdybym mogła wybierać to wolałabym dziewczynę w pończoszkach 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Będzie troszkę inaczej Kabriolet, 5 chłopa w środku i film w kinie samochodowym Marzenie troszkę ewoluowałoTo jak musi być 5 chłopa, to może chociaż z długimi blond włosami...zastanawia mnie tylko jedno: dlaczego blond-dziewczyna? gdybym mogła wybierać to wolałabym dziewczynę w pończoszkach też lubisz dziewczyny, to tak jak ja pójdźmy na kompromis, niech będzie blondyna w pończoszkach, choć potem więcej kłopotu z tymi akcesoriami...ps. tylko nie wiem czy wiesz, ale w najlepszym przypadku to będzie 5 blondynów 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 kompromis - święte słowo... to może ja założę pończoszki ? 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jak tak dalej pójdzie to kwestia głośników przestanie kogokolwiek interesować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 to ustalone:kabrio, 5 blondynów i Gosia w pończoszkach,a my jako eskorta na moto dookoła (a'la przyzwoitki) 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 tylko DŁUGOWŁOSYCH blondynów koniecznie!!! inaczej nici z pończoszek a tak na poważnie teraz - to player się sprawdza w takim kinie? szczerze - nigdy nie uczestniczyłam w takim przedsięwzięciu , to pytam 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A to nie było na poważnie...;]Pewnie średnio się sprawdzi...chyba żeby mieć do niego jakieś głośniki;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie przesadzajmy, że będziemy siedzieć 1-2h przy ekranie i oglądać w ciszy film Chyba, że tylko ja w to nie wierzę? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 choc po chwili zastanowienia chyba jednak moze byc ciezko ......... hehehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jesli chodzi o naglosnienie to maja byc i dobre głośniki i transmisja radiowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zaraz zaraz. Film traci sens skoro będzie dziewczyna w ponczoszkach... I to jaka... To może od razu spytam: kto mi opowie film, bo nie będę na nim skupiony... 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no w takiej sytuacji to chyba nikt nie będzie się specjalnie na filmie skupiał 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi