mazwi Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Witajcie Świeżak - kategoria A robiona w tym roku, chociaż B już od 30 lat. Niektórzy powiedzą, że to kryzys wieku średniego. A tak na serio to z motocyklistami podróżowałem jako obstawa od blisko 10 lat, aż w końcu przestałem mieć ochotę wyłącznie bycie "przechowalnią dla kasków". Moto - Suzuki V-Strom DL-1000 - 2016 LwG, Marcin 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Gratulacje. Kwś to tylko wymówka dla postronnych, żeby mogli w jakiś sposób zaszufladkować Ciebie i Twoje 'nowe' hobby. Nie mówiąc już o tym, że to zazwyczaj są osoby, które nie mają własnych zainteresowań. Szerokości! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Witaj @mazwi! Do zobaczenia na drodze albo na zakończeniu sezonu w niedzielę 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Czołem! Witam kolejnego "seniora" na forum i posiadacza V-Stroma! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Cześć. 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi