Wojtek_78 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Słuchajcie: jesteśmy zaproszeni na Paradę Motocyklistów przed zawodami zwanymi Meczem Narodów 04/09/21 na MotoArenie. Tutaj można przeczytać więcej ze strony Orła Łódź: Orzeł Łódź - Mecz Narodów Z kolei na fb też można przeczytać: fb - szczegóły dot. zawodów oraz zareklamować swoje uczestnictwo w Wydarzeniu na fb: Wydarzenie fb Brak udziału motocyklistów przed zawodami w paradzie był spowodowany pandemią ale wygląda na to że po spełnieniu kilku warunków będzie można znowu brać udział w paradach. Wystarczy spełnić kilka drobnych warunków. Poczytajcie... Jedziemy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 "w paradzie motocyklistów mogą wziąć udział tylko zaszczepione osoby" W wolnym kraju 'ktoś' chce ode mnie papier, abym ja mógł uczestniczyć w imprezie na świeżym powietrzu. Dziękuję, postoję. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Na świeżym powietrzu to jedno, ale przecież każdy będzie w kasku 🙂 Obstawiam, że taki zapis to "dupochron" dla organizatora, a nikt tego sprawdzał nie będzie 🙂 tak czy inaczej brzmi to groteskowo 🙂 1 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Munga napisał: "w paradzie motocyklistów mogą wziąć udział tylko zaszczepione osoby" W wolnym kraju 'ktoś' chce ode mnie papier, abym ja mógł uczestniczyć w imprezie na świeżym powietrzu. Dziękuję, postoję. Mam takie samo zdanie. Po drugie nie mam ,,ryjksiążki" a widzę że to też wymagane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi