Jastrząb Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Edytowane 21 Lutego 2022 przez Jastrząb (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Wielkie wielkie gratki! Co za sprzęt! Niech wozi bezpiecznie! Szerokości przyczepności! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Podsumowując, 5 lat na cb500x i zero awarii,teraz przyszła pora na Afre:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Super sprzęcik gratulacje i pozytywnie zazdroszczę. Moje następne marzenie motocyklowe to właśnie Africa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Jest mega. Dla mnie za wysoka niestety 😕 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 15 godzin temu, Piuriel napisał: Jest mega. Dla mnie za wysoka niestety 😕 Japończyki sami nie wiele od ziemi odstają a produkowali motocykle dla osób 190cm i więcej. Nie wiem jak w egzemplarzu kol. jastrząb ale na szczęście już się opanowali i są wersje z obniżonym siedziskiem chyba na 825mm. Może sami chcieli pojeździć motocyklem który wyprodukowali. A te 825mm to nawet na mnie jest ok. bo obecnie mam 830mm. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) Tak,ja siedzisko mam niższe opcjonalne,i jest wysokość prawie identyczną jak w cb500x. Na standardowej kanapie też dosiegalem,ale teraz mam wiekszy spokój:) Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez Jastrząb (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 ...więc nawet jak masz w okolicach 170 cm wzrostu dasz rade panie Piuriel:) Ps.czas pożegnać austraiackie padełko😜 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi