Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Naturalna ewolucja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielkie wielkie gratki! Co za sprzęt! Niech wozi bezpiecznie! Szerokości przyczepności!

Opublikowano

Podsumowując, 5 lat na cb500x i zero awarii,teraz przyszła pora na Afre:)

Opublikowano

Super sprzęcik gratulacje i pozytywnie zazdroszczę.:riding: Moje następne marzenie motocyklowe to właśnie Africa.:biggrin:

Opublikowano

Jest mega. Dla mnie za wysoka niestety 😕

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano
15 godzin temu, Piuriel napisał:

Jest mega. Dla mnie za wysoka niestety 😕

Japończyki sami nie wiele od ziemi odstają a produkowali motocykle dla osób 190cm i więcej. Nie wiem jak w egzemplarzu kol. jastrząb ale na szczęście już się opanowali i są wersje z obniżonym siedziskiem chyba na 825mm. Może sami chcieli pojeździć motocyklem który wyprodukowali:biggrin:. A te 825mm to nawet na mnie jest ok. bo obecnie mam 830mm.

Opublikowano (edytowane)

Tak,ja siedzisko mam niższe opcjonalne,i jest wysokość prawie identyczną jak w cb500x. Na standardowej kanapie też dosiegalem,ale teraz mam wiekszy spokój:)

Edytowane przez Jastrząb (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

...więc nawet jak masz w okolicach 170 cm wzrostu dasz rade panie Piuriel:)

Ps.czas pożegnać austraiackie padełko😜