AgaJaga Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Siemanko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
scOti Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 czeeść jak dobrze, że jest nas coraz więcej no właśnie ciekaw jestem ile tych aktywnych jest? liczył ktoś ? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Aidekk Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witam i do zobaczenia na szosie... no właśnie ciekaw jestem ile tych aktywnych jest? liczył ktoś ?15+, dokładnej liczby nie podam ale tyle gdzieś niewiast widziałem czy to na spotkaniu czy gdzieś na mieście. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
scOti Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 15+, dokładnej liczby nie podam ale tyle gdzieś niewiast widziałem czy to na spotkaniu czy gdzieś na mieście. No to dużo, patrząc % ilu nas - aktywnych - jest.. no nic tylko się cieszyć 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Okropna Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam serdecznie i do zobaczenia LWG 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi