Gixer600 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Siema. Poszukuje poradni ortopedycznej Łódź-Śródmieście refundowanej z NFZ. Mam skierowanko na badanko i muszę się zapisać. Z tego co się orientuję to ktoś od "nas" ogłaszał się, że pracuje jako rehabilitant, tylko nie pamiętam kto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 macix 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Sam miałem ostatnio problemy (operacja, rehabilitacja...) i z tym refundowanym to może być problem. Masz dobra poradnię specjalistyczną na WAM (Żeromskiego) albo na Drewnowskiej (Wojewódzkiego Centrum Ortopedii i Rehabilitacji Narządu Ruchu)... niestety kolejki spore więc jak zależy Tobie na czasie to bym sobie darował i poszedł „prywatnie” Nie wiem jaki jest problem itd ale często nie warto czekać zwłaszcza, że wizyta to koszt ok. 100-150 PLN. W centrum jest FMC (prof. Fabiś, na Manhatanie i polecam). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Medical Magnus Clinic, Kopernika 38 http://www.magnusclinic.pl/ 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 a jakie badanie potrzebujesz to może dam ci jakieś namiary 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Cześć, jesli chodzi o kolana nie ma w Łodzi lepszego niz wymieniany wyżej Fabiś. Dobrą rehabilitację masz u Głowackiego w Pofimedic na ul. Żeromskiego 52 - mają umowę z NFZ. Pozdrawiam i powrotu do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Pracuje wraz z Danielem jak najbardziej polecam ale nie przyjmuje na NFZ odział na próchnika świadczy takie usługi jak coś dzwon to się coś załatwi a Fabisia odradzam ja nie mam z nim dobrych wspomnień Najlepiej Marcin Domżalski w kolanach naprawdę dobry specjalista 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ile osób, tyle opinii... Ja osobiście nikomu nie poleciłabym Medical Magnusa, ale oczywiście rzecz gustu. Osobiście rehabilituję się na Próchnika 10 i jestem bardzo zadowolona z ich opieki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Również mam złe wspomnienia jeśli chodzi o prof Fabisia. Natomiast bardzo mi pomogli na: http://medycynasportowa-lodz.pl/ Nagle okazało się że nie muszę mieć wyjątkowo drogich i problematycznych (czas rekonwalescencji) operacji i po dwu latach efekty są świetne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 dzięki wszystkim za odp. "Marcix" co do rehabilitacji to miałem złamany nadgarstek. złamanie wieloodłamowe nasady dalszej kości promieniowej- tak napisali w karcie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Złamania blisko stawu są upierdliwe jak coś dzwoń to zawitasz do mnie do pracy zobaczę sobie jak to wygląda wyślę się ciebie do lekarza( gdzieś gdzie będą dogodne terminy pare miejsc takich jest ) dostaniesz skierowania na rehabilitacje NFZ-towską i jakiś może dobry termin się znajdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Najlepiej Marcin Domżalski w kolanach naprawdę dobry specjalistaHehe na temat tego Pana można by długo dyskutować . A najwięcej by powiedziała moja, która była u niego na stole ;P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Hehe na temat tego Pana można by długo dyskutować . A najwięcej by powiedziała moja, która była u niego na stole ;P W sensie pozytywnym czy negatywnym??? Jeśli coś wiesz to podziel się wiedzą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 W sensie pozytywnym czy negatywnym??? Jeśli coś wiesz to podziel się wiedzą W zasadzie to raczej pozytywnie. Chociaz czasem można mieć zastrzeżenia do tego jak pewne rzeczy realizuje. Z drugiej strony nikt nie mówi że operacja okaże się 100% sukcesem. Moja trochę narzeka że mogłoby być lepiej i do tej poru odczuwa skutki samego zabiegu. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi