Tymek126
Hej!
Nazywam się Tymek i jestem studentem II roku reżyserii w Szkole Filmowej w Łodzi. Od pewnego czasu pracuje nad moim filmem fabularnym, krótkometrażowym, którego historia toczy się w świecie nocnych wypadów na sportowych motocyklach. Aby ukonkretnić opowiadaną historię wprowadziliśmy wątek tzw. przejazdów na czas i "bicie rekordów na odcinkach". Wątek wprowadzony z pewnym przymrużeniem oka ale świat filmu tego ode mnie wymagał Sam rok temu zdałem kat. A, żeby choć odrobinę zrozumieć świat motocykli i to o czym będę opowiadać. W filmie pojawiają się dwie, trzy sceny, w których motocykliści zbierają się na parkingu, rozmawiają, pokazują swoje umiejętności i maszyny. Chcemy również nagrać kilka prawdziwych portretów kierowców (w kaskach). Nie liczą się umiejętności aktorskie! Sceny planowo byłyby realizowane 28 lipca na parkingu w tzw. godzinach nocnych (22 - 6 ). Oczywiście nikogo nie zamierzam trzymać całą noc na parkingu. Niestety z racji na COVID-19 obcięli mi szkolny budżet i już na etapie angażowania aktorów przekroczyłem mój limit. Generalnie szkoła jest średnio "zachwycona" moim pomysłem na film: chcą zmienić mi termin zdjęć, blokują inicjatywę, dozwoloną liczbę osób na planie. Ja osobiście najchętniej zaprosiłbym wszystkich i zrobił jeden wielki "harlem shake" ale niestety szkoła ograniczyła liczbę statystów do 10 osób. Nie ukrywam, że bardzo potrzebuję pomocy! Gdyby ktoś był zainteresowany tą akcją i miał chęć pomocy to prosiłbym o kontakt na email: tymek126@gmail.com Podeślę wtedy lokację i na bieżąco informowałbym o sytuacji z realizacją filmu. Dzięki za przeczytanie przydługawego postu!
Ps.: Jeśli post bardziej pasuje do kategorii: Fotografia i filmowanie to uprzejmie proszę administratorów o przeniesienie wątku.