Wojtas Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 no to w drogę 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vereena Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 To do zobaczenia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 nono frekwencja spora:) i napewno dzieciakom bylo milo posiedziec na Konrada Kawie, bo chyba każdy dziecko dotkneło jego moto:D 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 motorów sporo a i dzieciaki były zadowolone było super http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Potwierdzam. Było git 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Oby takich akcji jak najwięcej! Dzięki za spotkanie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dzejdzej i ja co prawda dotarliśmy sporo po czasie ale nie żałuje;) jeszcze nie jezdziłam po zoo motocyklem, ale i tak najbardziej ucieszyły mnie machające i rozradowane dzieci http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Byłaś / Byłeś w Zoo ?? hehe a w której klatce ...a tak na poważnie dzięki za dzisiejsze spotkanie w Zoo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif było za***iście Sprawiliśmy dzieciaczkom chyba frajdę choć i ja miałem niemałą http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif jazda motocyklem / meleksem po Zoo bezcenne 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek1988 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dzieci zadowolone były bardzo to fakt ale jak niektórzy z nas byli zadowoleni przejażdżka po zoo melex-em hehe:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ewo - dziękujemy na fajne spotkanie W Melexie aż się akumulator wyczerpał Ale jazda Szkoda tylko, że afterparty nie doszło do skutku. Mówię o takim w pełni zorganizowanym, np: grillku. Na takie spotkanie każdy musi zabierać dla siebie coś do żarcia, (np: kawałek kiełbasy), aby na grillka można było jechać "z marszu". Choć tak myślę, że z kiełbasą do ZOO, to nieco byłoby niebezpieczne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 nono frekwencja spora:) i napewno dzieciakom bylo milo posiedziec na Konrada Kawie, bo chyba każdy dziecko dotkneło jego moto:D ha ha ha no fakt kawa miała branie Ewa wielki szacun za taką akcję dla dzieciaków tylko następnym razem zakładaj wcześniej tematy a nie dzień przed to chyba była pierwsza taka akcja gdzie dzieciaki wręcz do nas leciały a nie my wykonywaliśmy "ten pierwszy krok" w imieniu wszystkich z forum... dziękujemy organizatorom za zaufanie i chęć organizowania tego typu akcji dla dzieciaków razem z nami... za pączki i ciepłą kawę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 nom troszkę późno ten temat został zapodany http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 lepiej późno niż wcale, jak to mówią starzy górale. Kolejna akcja w wykonaniu motocyklistów wyszła zajebiaszczo. jeszcze trochę a ludzie przestaną na nas wilkiem patrzeć 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 lepiej późno niż wcale jak powiedział żyd spóźniający sie na pociąg ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mi się podobało, dużo ciekawiej niż mielibyśmy siedzieć pod centralem lub w karczmie. Pogoda dopisała, szczerze to nie spodziewałem się takiej ilości motocykli oby częściej takie akcje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mi się podobało, dużo ciekawiej niż mielibyśmy siedzieć pod centralem lub w karczmie. Pogoda dopisała, szczerze to nie spodziewałem się takiej ilości motocykli oby częściej takie akcje jak na tak krótki czas reakcji to masz rację ale myślę że spokojnie byłoby więcej gdyby temat wcześniej był zapodany... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Extra imprezka, kolejna okazja abyśmy zrobili coś dla dzieciaków pożytecznego i bardzo dobrze, że Vereena zamieściłaś info na forum. A melexa po zoo chyba nikt z uczestniczących w safari szybko nie zapomni. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ewcia , świetna sprawa takie imprezy dla dzieciaków !!Piszę się na każdą dowolną taką akcję dla dzieciaków !!!! Ale jak zauważyłam to i my byliśmy jak dzieciaki na i po jeździe meleksem Szaleństwo przy 25 km/h 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Szkoda że nie mogłem być razem z Wami, ale cóż, życie czasem wymusza coś innego, może następnym razem będę mógł pojawić się z normalną maszyną, jako pełnoprawny użytkownik... Po fotkach widać, że akcja się udała... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vereena Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam wszyskich sedecznie najpierw będzie częśc uroczysta w imieniu i na prośbę łódzkiego ZOO dziękuję wam bardzo za przybycie, czas, paliwo, serce, cierpliwość i ogromne wrażenie jakie zrobiliście. Nie da się ukryć, że organizatorzy byli przezaskoczeni (hmmm zszokowani, zamurowani wręcz ) liczbą motocykli - tyle jeszcze w ZOO nie było, megakulturalnym wjazdem i fantastyczną atmosferą na alejce. Na zakończenie dostaliśmy w podziękowaniu skromne fanty - które będzie trzeba jakoś podzielić. A teraz ode mnie: Jesteście fantastyczni! Dzięki za refleks, klimat, ciepło, otwartość, świetny humor i milion innych rzeczy. Za świetny kontakt z dzieciakami. I za duza kulturę jazdy w specyficznym terenie. Dzieki wszystkim razem i kazdemu z osobna. Także tym, kórzy chcieli pomóc, a nie wyszło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ewa nie ma sprawy polecam się na przyszłość 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ska Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ewa, to ja dziękuję za świetną zabawę. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 W sumie to nie deklarowałem się na 100% ale i tak mi głupio, że nie pojechałem. Powód: jak się okazało w piątek o 13;00 zdeklarowałem się już dużo wcześniej na zlot u Żelaznego pod Skierniewicami o czym zapomniałem i pojechałem w piątek zaraz po pracy. Jeśli będą kolejne akcje z dzieciakami to chętnie się piszę, niestety tym razem już nie dałem rady. Tak to jest jak się człowiek deklaruje na trzy imprezy a weekend tylko jeden. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi