Vereena Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam wszystkich dzisiaj poznanych i tych jeszcze nieznajomych! Jutro - czyli w piątek 15.06 jest w łódzkim ZOO impreza - DREAMNIGHT Wieczór Marzeń dla dzieci niepełnosprawnych. Dlatego też serdecznie zapraszam wszystkich, którzy chcieliby pomóc i nie boją się pogody, która jest ostanio nieprzewidywalna, do podjechania i sprawienia radochy dzieciakom niedowidzącym, niedosłyszącym etc. Chodzi o to, żeby pozwolić dzieciom pooglądać/podotykać motocykle, posadzać i "powozić" po terenie. "Jazda" to tak naprawdę poturlanie się w tempie spacerowym po alejkach ZOO. Ze względu na miejsce (i dzieci i zwierzaki) będziemy musiały/musieli zachowywać się dośc spokojnie - bez specjalnego hałasu (do odcięcia), prędkości czy zagrażania bezpieczeństwu. Spotykamy się chwilę przed 19 na parkingu przy bramie wjazdowej ZOO - róg Konstantynowskiej i Krzemienieckiej (czyli przedłużenia Krakowskiej), tam gdzie się idzie do Ogrodu Botanicznego. Około 19 wjeżdżamy na teren i jak skończą się występy na scenie pojdeżdzamy pod imprezownię i dzieci. Na poprzednich tego typu imprezach dzieciaki się bardzo cieszyły i dosłownie "lepiły" do motorów. Mam nadzieję, że w tym roku bedzie co najmniej tak samo sympatycznie. Czekam jutro i pozdrawiam serdecznie. Ewa tel. 532 727 900 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ja będe o ile Jakubko zdązy oddac mi moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dzejdzej , ja też mam moto u Jakubka , ale coś pomyślę i na bank o ile deszcz nie przeszkodzi będziemy z xantonem . Zawsze mogę na plecy dzieciaki i brrruuummm brrruuummm do przodu , będzie oryginalnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vereena Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jutro przed wyjazdem zerknę ile Was się spodziewać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Bardzo chetnie podjade o ile sie wyrobie. Ps. Pamietajcie o DB Killerach, bo ostatnia zyrafa nam zdechnie. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ja się jutro melduję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Postaram się podjechać, ale nie obiecuję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylu Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jak pogoda pozwoli to bede 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Moja yoshimura mnie wyklucza. Padla by polowa zwierzat. Szkoda tych zyraf... nie dosc ze malo w naszym Zoo zwierzakow, to jeszcze padly 2 takie piekne i wielkie :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 ja na szczęście mam jeszcze fabryczne wydechy. pewnie się uda podjechać. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dawno nie byłem w naszym zoo ... nigdy w życiu nie jeździłem motocyklem pomiędzy zwierzakami - jeśli pogoda pozwoli to będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_snd Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 postaram się też zawitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 No pogoda dziś dopisuje wiec pewnie podskoczymy . 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Baczność! O 18:50 tak gdzie ustaliła Ewa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 świetny pomysł!!! szkoda że tak późno się dowiedziałem ale postaram się być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Proponuję połączenie przyjemnego z przyjemnym i pożytecznym Dziś mieliśmy się spotkać z tymi, których wczoraj zniechęciła pogoda, o 19 na rogu Piłsudskiego i Piotrkowskiej. Moja propozycja jest taka, że na rogu Piłsudskiego i Piotrkowskiej spotykamy się o 18 i o 18:30 wyjeżdżamy do ZOO Kto nie chce/nie może/ma bliżej do miejsca docelowego, jedzie prosto do ZOO i spotykamy się tam wszyscy o 18:50 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebrna strzala Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam wszyskich Kolegow i Kolezanki (wiem ze jest od tego powitalnia ale w pracy jestem;P) Bardzo fajna akcja:D Ja i moja kawusia piszemy sie na to:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Doskonaly pomysl. Zatem do 18:00 pod Centralem II 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 a moze mnie ktoś weżmie jako plecak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 dawaj ja Cie zabiore jak sie nie lękasz 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 No to będę .. ;D mam nadzieje ze zdąże 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Julka, bardzo dobry pomysł, miałem identyczną propozycje ale mnie wyprzedziłaś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Hmmm to może się wybiorę pod central. Moja młoda się ucieszy jak wszyscy razem pojedziemy. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 postaram się zdążyć jak nie to widzimy się pod ZOO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 ja bede 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi