Muodyv6 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mówiłem że pedały przegrają! Kasy i tak dostaną to mają głęboko w d*pie. Takich mamy piłkarzy i trenerów. Tytoń dobry lecz nie miał co zrobić już w tej sytuacji ale inni poprostu ŻENADA!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Po remisie z Rosją wywiady nie wiadomo co mysleli ,żę śą juz zajebiści? Oobrośli w piórka i wylecieli http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Muodyv6, przestań z tymi pedałami, takie teksty nie świadczą o nich ale o Tobie, tak czy tak dali nam sporo emocji, brak doświadczenia turniejowego daje o sobie znać, nieregularność gry, jeden mecz słabo, następny dobrze potem znowu słabo, może kiedyś coś się zmieni 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 tia.. dali sporo emocji i wylecieli na pysk. no kurde, 2 remisy, i ze średnią drużyną przegrana... z lekka jest to jednak żenada. w sumie wisi mi, i tak kibicowałem Hiszpani viva Espania! 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Tak jak myślałem przed rozpoczęciem euro, Czesi zaskoczyli swoją grą.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 w sumie wisi mi, i tak kibicowałem Hiszpani viva Espania! jak patriotycznie :> 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Jaki naród / ludzie takie Państwo . 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi