Muodyv6 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mówiłem że pedały przegrają! Kasy i tak dostaną to mają głęboko w d*pie. Takich mamy piłkarzy i trenerów. Tytoń dobry lecz nie miał co zrobić już w tej sytuacji ale inni poprostu ŻENADA!!! 0 Cytuj
Arthur Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Po remisie z Rosją wywiady nie wiadomo co mysleli ,żę śą juz zajebiści? Oobrośli w piórka i wylecieli http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
piyok Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Muodyv6, przestań z tymi pedałami, takie teksty nie świadczą o nich ale o Tobie, tak czy tak dali nam sporo emocji, brak doświadczenia turniejowego daje o sobie znać, nieregularność gry, jeden mecz słabo, następny dobrze potem znowu słabo, może kiedyś coś się zmieni 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
jaquzie Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 tia.. dali sporo emocji i wylecieli na pysk. no kurde, 2 remisy, i ze średnią drużyną przegrana... z lekka jest to jednak żenada. w sumie wisi mi, i tak kibicowałem Hiszpani viva Espania! 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Arecki_ELW Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Tak jak myślałem przed rozpoczęciem euro, Czesi zaskoczyli swoją grą.... 0 Cytuj
scOti Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 w sumie wisi mi, i tak kibicowałem Hiszpani viva Espania! jak patriotycznie :> 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Wojtas Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Jaki naród / ludzie takie Państwo . 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Rekomendowane odpowiedzi