Bajabuza Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Bajabuza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Cześć Yamaha vmax 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajabuza Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Witam kolegów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Czołem! Ładny sprzęcior! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajabuza Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Dziękuję nawet fajnie chodzi na początku miałem trochę obawy bo wcześniej była honda pan european 1100 to dwa różne Moto chodzi trochę Yamaha v-max przypomina mi jazda Kawasaki ZL1000 bo też fajnie się jeździ może nie ma 140 KM tylko było 110KM no yamaszka ma fajny dźwięk no i trochę wymiata no i do niej trochę trzeba pokory 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobuz_m Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Pany przewód czujnika doładowania poszukuje do vmaxa 1200 , ktoś coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajabuza Opublikowano 30 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Witam napisałem ci SMS a jak nie doszło to to mój nr tel.606367238 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajabuza Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Witam i cieszę się że ktoś się odzywa od czasu do czasu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi