pecha Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 2007 Suzuki DL1000 z zalozenie moto do wszystkiego, czesto we dwojke z dodatkow kufer i gmole Givi, tankbag pare fotek brzozowo dzisiejszy zachod wyprawowo do zobaczenia na drodze! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Piękny motorek. Idealny do turystyki. Mocny, wygodny, pięknie brzmiący. A przy tym dający radość z jazdy. Świetna sesja! Moje ulubione foty to te z fabryką w tle i pod wiaduktem. Super! 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ciekawy nabytek, a zdjęcia w niecodziennej naturze Dobra robota, 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Piękny motorek. Idealny do turystyki. Mocny, wygodny, pięknie brzmiący. A przy tym dający radość z jazdy. Świetna sesja! Moje ulubione foty to te z fabryką w tle i pod wiaduktem. Super!Wyjąłeś mi z ust turystykę...szkoda że nie ma jednego idealnego moto do wszystkiego Takiego jak w gwiezdnych wojnach, co pomykali w lesie 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 kawał naprawdę zacnego sprzętu ;] nie masz może jakiegoś osobistego porównania swojego moto z Varadero 1000 ? Strasznie jestem ciekaw :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 dzieki nie jezdzilem nigdy wiadrem najblizsze moto, do ktorego moglbym go porownac to moj byly bandit 1200 inne dostarczenie mocy, tak samo wygodny dla pasazerki, bardziej wygodny dla kierowcy, tak samo pakowny, gorzej prowadzacy sie po rownym asfalcie, lapiej po szutrze z sentymentu, fotka bandita 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Bandzior też fajny, mam takiego w garażu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 fajnie ów bandyta musiał 'gadać' przez taką puszkę :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 tlumiczek zacny niema co ;] nowy nabytek tez bardzo fajny ;] choc osobiscie nie pozbyl bym sie takiego ladnego bandyty ;] Suchy: Błagam nie pisz postów swoich pod swoimi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 bandyte spzedalem bo do kraju wracalem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 a szkoda bo szukam wlasnie cos takiego:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 bandyte? jezeli druga generacje to polecam po 2002 roku: 01 i wiekszosc z 02 mialy problem z paleniem oleju - wadliwe pierscienie mialy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Super motorek, zastanawiałem się nad nim, ale trafił mi się fajny Deauvill w przyzwoitej cenie i już nie kombinowalem. Ale może jeszcze kiedyś Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 mimo wszystko kozacko z tym kominem wygladal;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ładne maszyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Dziwny ten przód ale maszynka Zacna przez duże Z 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi