Mario74
Na felgi zamontowałem Michelin Polot Road 5. Oponki przetestowałem i pozwalają na dużo więcej niż fabrycznie założone Dunlopy. I teraz to co dołożyłem lub zmieniłem w motocyklu - handbary oryg. yamaha niewiele dają raczej tylko wygląd , osłona chłodnicy china , crash pady na lagi i dolne silnika china oraz górne womet tech , zdemontowałem szybkę i założyłem metalową owiewkę china i jak na nich to całkiem dobra jakość a kolorem do lampy wpasowali się idealnie - goowno daje ale moim zdaniem wygląda fajniej i moto nie udaje turystyka , przedłużenie przedniego błotnika puig - bo cały syf walił w chłodnicę , grzane manetki oryg. yamaha , kanapa z wkładką żelową robiona u pani z Grodziska Maz. gniazdo zapalniczki , krótkie regulowane klamki oryg. yamaha , stompgripy china - myślałem że lata nie przetrwają ale jakoś dały radę , uchwyt na telefon - podróba RAMa w miarę ok. , tank pad firmy Fooqs - bardzo dobra jakość , naklejki na zbiornik i boczki , i na obecną chwilę to chyba wszystko. W kolejce tylne rączki i dostawka tylnego błotnika i amortyzator skrętu.
I parę fotek.