Suchy-wolk Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Na miejscu nie będziecie głodni, dołączyli do nas dobrzy ludzie z Fat Fox Family & Friends ze swoim wozem wypełnionym smacznym jedzeniem P.S. Podczas food-truck festiwalu w Ogrodach Geyera zajęli najwyższe miejsce na podium 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Nasz plac wypełnią MotoBezpieczni , czyli profesjonalna kadra motocyklowa, która przeszkoli i pomoże lepiej poznać Twój motocykl Zapisy tylko na miejscu, jazdy w godzinach 10:00 - 16:00 Wstęp: darmowy 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Na urodzinach nie mogłoby zabraknąć Dealera Kawasaki Tłokiński Łódź! Od początku złapaliśmy wspólny język. Nasza Współpraca rozwija się naprawdę bardzo dynamicznie. Dlatego w trakcie imprezy Kawasaki Tłokiński Łódź udostępni Wam cały park pojazdów demonstracyjnych oraz stworzony zostanie mobilny moto serwis. Wpadnij pogadać, weź demówkę na testy. Zespół Kawasaki w tym czasie zadbamy o Twój motocykl. Na Kawie, przy Kawie, o Kawie. " 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Jak było nikt nic nie pisze żadnej foty? Ja nie mogłem być bo w tym czasie wypadł mi urlop i byłem na wyjeździe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Foty na FB: https://www.facebook.com/130103783738220/posts/4090590484356177/?sfnsn=mo 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Jak zawsze nieco ponarzekam, ale dlaczego nie było zdjęć wstawionych na forum, tylko w albumie na facebooku? To trochę nielogiczne 😏 1 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Teraz, karwoj25 napisał: dlaczego nie było zdjęć wstawionych na forum, tylko w albumie na facebooku? zgadzam się, nie każdy ma / chce mieć FB. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 FŁM ma na tyle dobry skrót, że można łatwo zmienić na Facebook Łódzkich Motocyklistów. Będzie ładnie i schludnie, a nawet nowocześnie. I nie będzie dawać nadziei, że forum jest osobnym bytem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi