Suchy-wolk Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Nie śpimy! Organizujemy 10 urodziny Forum Łódzkich Motocyklistów! Będzie na medal, bo tak chcieliście Widzimy się 26 czerwca 2021 Gdzie? Niespodzianka, ale jeśli macie swoje typy - piszcie, zobaczymy kto ustrzeli lokalizację - - - - - - Edit z dnia 09-06-2021: Allleee urwał ! To już 10 lat istnienia platformy i społeczności Forum Łódzkich Motocyklistów. Zapraszamy Was 26 czerwca (sobota) od godziny 10:00 na kawę z ciachem, dyskusje, wspominanie pierwszych wyjazdów, spotów i nabytych jednośladów, przechodząc przez obiadek w strefie food-truck, kończąc na pamiątkowych zdjęciach z imprezy! Tylko tyle? Jedzenie i fotki? Absolutnie nie. Chcemy Was miło zaskoczyć tym wszystkim co przygotowujemy, abyście się nie nudzili, starannie zaplanujcie sobotę 26-06-2021, aby być z nami cały dzień! Do zobaczenia na zewnętrznym terenie Moto Arenie w Łodzi (parking obok stadionu żużlowego przy ul. 6-go sierpnia 71). 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Jak na 10 urodziny i niespodzianka to musi być grubo więc mój typ to Montevideo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Ja obstawiam baseny, zamknięta impreza na Fali lub gdzieś indziej. Co prawda obowiązuje 50% pojemności ale to i tak wystarczy. 🏄♂️🏝 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 @Suchy-wolk trafiłem??? 👀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Niestety nie, ale pomysł dobry 😅 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Na działeczce u moda grillik 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 2 godziny temu, Piuriel napisał: Na działeczce u moda grillik Nie przesadzajmy 😆 😎 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 powtórka ogrodów u Geyera (bo na zewnątrz)? choć fajniej było w Broadway18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Kto zgadnie gdzie odbędzie się impreza ten wygra 4pak piwa Czas jutro do 20-tej 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 (edytowane) Teren Lotniska Lublinek Cały pas dla nas 🏍️ Główny patronat Miasto Łódź albo Teren "Tor Łódź" 🏍️ Edytowane 20 Maja 2021 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Atlas Arena ?Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 (edytowane) Teatr Wielki w Łodzi ? 💃🕺🏻 🤣🤣🤣 Edytowane 21 Maja 2021 przez Dobromil1984 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 9 minut temu, Dobromil1984 napisał: Teatr Wielki w Łodzi ? 💃🕺🏻 🤣🤣🤣 Przemek zapomniałeś napisać że w sekcji pantomimy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Dobra to jak już lecimy na grubo to załatwię jeszcze tylko tancerki z teledysku : https://www.youtube.com/watch?v=ScdQQfAjFTk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Może tym razem Rybakówka?Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 5 godzin temu, Dobromil1984 napisał: Dobra to jak już lecimy na grubo to załatwię jeszcze tylko tancerki z teledysku : https://www.youtube.com/watch?v=ScdQQfAjFTk Trzymam za słowo ! Ale ja przyjdzie co do czego żeby nie okazało się że przyprowadzisz takie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGyver Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Ja nie mogę się doczekać rozstrzygnięcia konkursu 😄 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 To piwo zostaje dla mnie Nikt nie trafił Szczegóły już w krótce 😊 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 8 godzin temu, AgaJaga napisał: To piwo zostaje dla mnie 😭😭😭 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Po konkursowy strzał Do trzech razy sztuka KŻ Orzeł Łódź 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Oj wyszedłem z dyskusji na długi weekend, ale chyba @Wojtas coś miał czuja albo wyszedł niejaki przeciek... Flaszka się należy! No.. albo chociaż malutkie piwo. Zapamiętam! - - - Zacznijmy od schłodzenia emocji w związku z informacją, że nasza impreza jest zaklepana w kalendarzu. W naszej strefie gastronomii możecie liczyć na specjały od firmy LodoROŻEK m.in. takie smaki będą jak: # Honda - sorbet Truskawkowy # Kawasaki - sorbet kiwi z jabłkiem # KTM - pomarańcza z grapefruitem # Harley Davidson +18 Są jeszcze w przygotowaniu inne smaki z markami Waszych motocykli Na medal! 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGyver Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zajefanie 😄 Będę - nawet jak nie skończę remontować mojego moto.... Kulanosy mnie doprowadzą.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 W dniu 10.06.2021 o 01:11, MacGyver napisał: Kulanosy Ja tam znam "kulosy" Też będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Na naszym evencie nie może zabraknąć przyjaciół z klubu zrzeszającego łódzkie środowisko offroadowe! Dlatego możecie liczyć na obecność Łódzki Klub Offroadowy , a wraz z nimi przyjedzie założyciel, utytułowany zawodnik, polski quadowiec, który w 2020 roku w spektakularny sposób zadebiutował na Dakarze. Mowa oczywiście o Arkadiusz Lindner 91 Kingsquad 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 U nas albo grubo, albo ... też grubo - Nasz plac będzie gościć ekipę motoRRaid z ciężarówką i setem eventowym w roli głównej Na żywo robi wrażenie 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi