Skocz do zawartości

10 urodziny powstania Forum Łódzkich Motocyklistów - 26/06/2021

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Nie śpimy! Organizujemy 10 urodziny Forum Łódzkich Motocyklistów! Będzie na medal, bo tak chcieliście 🥇

10636924_707654675983125_347441312845448

Widzimy się 26 czerwca 2021 🔥
Gdzie? Niespodzianka, ale jeśli macie swoje typy - piszcie, zobaczymy kto ustrzeli lokalizację :)
- - - - - -
Edit z dnia 09-06-2021:
Allleee urwał ! To już 10 lat istnienia platformy i społeczności Forum Łódzkich Motocyklistów. Zapraszamy Was 26 czerwca (sobota) od godziny 10:00 na kawę z ciachem, dyskusje, wspominanie pierwszych wyjazdów, spotów i nabytych jednośladów, przechodząc przez obiadek w strefie food-truck, kończąc na pamiątkowych zdjęciach z imprezy!
Tylko tyle? Jedzenie i fotki?

Absolutnie nie. Chcemy Was miło zaskoczyć tym wszystkim co przygotowujemy, abyście się nie nudzili, starannie zaplanujcie sobotę 26-06-2021, aby być z nami cały dzień!

Do zobaczenia na zewnętrznym terenie Moto Arenie w Łodzi (parking obok stadionu żużlowego przy ul. 6-go sierpnia 71).

cover1.png.4fa5175f8fd19d42d950f101f2717

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Ja obstawiam baseny, zamknięta impreza na Fali lub gdzieś indziej. Co prawda obowiązuje 50% pojemności ale to i tak wystarczy. 🏄‍♂️🏝

Niestety nie, ale pomysł dobry 😅 :D

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

2 godziny temu, Piuriel napisał:

Na działeczce u moda grillik ;)

Nie przesadzajmy 😆 😎

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Teren Lotniska Lublinek :)

Cały pas dla nas 🏍️

Główny patronat Miasto Łódź 

albo

Teren "Tor Łódź" 🏍️ 

Edytowane przez Wojtas (wyświetl historię edycji)

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

9 minut temu, Dobromil1984 napisał:

Teatr Wielki w Łodzi ? 💃🕺🏻   🤣🤣🤣

Przemek zapomniałeś napisać że w sekcji pantomimy. :hihi:

Dobra to jak już lecimy na grubo to załatwię jeszcze tylko tancerki z teledysku :

https://www.youtube.com/watch?v=ScdQQfAjFTk

Może tym razem Rybakówka?

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

172824.png

Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.

5 godzin temu, Dobromil1984 napisał:

Dobra to jak już lecimy na grubo to załatwię jeszcze tylko tancerki z teledysku :

https://www.youtube.com/watch?v=ScdQQfAjFTk

Trzymam za słowo ! Ale ja przyjdzie co do czego żeby nie okazało się że przyprowadzisz takie :hihi:

Po konkursowy strzał

Do trzech razy sztuka 

KŻ Orzeł Łódź  :)

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

• 2 tygodnie później...

Oj wyszedłem z dyskusji na długi weekend, ale chyba @Wojtas coś miał czuja albo wyszedł niejaki przeciek... :D Flaszka się należy! No.. albo chociaż malutkie piwo. Zapamiętam!

- - -

Zacznijmy od schłodzenia emocji w związku z informacją, że nasza impreza jest zaklepana w kalendarzu.

W naszej strefie gastronomii możecie liczyć na specjały od firmy LodoROŻEK m.in. takie smaki będą jak:
# Honda - sorbet Truskawkowy 🍓
# Kawasaki - sorbet kiwi z jabłkiem 🥝🍏
# KTM - pomarańcza z grapefruitem 🍊
# Harley Davidson +18 🔥

Są jeszcze w przygotowaniu inne smaki z markami Waszych motocykli 🥇 Na medal!

IMG_20210515_170019_290.thumb.jpg.1d9b30 20210521_132715.thumb.jpg.d97fd860cdb8a3

➡ Na naszym evencie nie może zabraknąć przyjaciół z klubu zrzeszającego łódzkie środowisko offroadowe! Dlatego możecie liczyć na obecność Łódzki Klub Offroadowy , a wraz z nimi przyjedzie założyciel, utytułowany zawodnik, polski quadowiec, który w 2020 roku w spektakularny sposób zadebiutował na Dakarze.
Mowa oczywiście o Arkadiusz Lindner 91 Kingsquad 🔥🔥🔥👍

200465168_4046452145436678_2409075197252

U nas albo grubo, albo ... też grubo 🙂 - Nasz plac będzie gościć ekipę motoRRaid z ciężarówką i setem eventowym w roli głównej 🏆 Na żywo robi wrażenie 🔥

1514813079_HellofotoMAD1(40).jpg.17223b2

20201113_165618.jpg.2b172ca62ea9c7c08fcc