Rutek Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 W imieniu Irasa pozwolę sobie dodać iż na tej imprezie będzie można oddać krew dla poważnie chorego motocyklisty leżącego w szpitalu M Kopernika w Łodzi.Potrzebne dane aby krew trafiła na jego konto będą wydawane przy punkcie poboru 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Dajcie znać o której się wybieracie . Mam rzut beretem, to zawitam. Ten festiwal horrorów zapowiada się interesująco, czy ktoś się orientuje jakie filmy będą prezentowane ? Bo jak filmy pokroju „wilczyca” to jadę na nocny spot :PP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jula Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 będa trzy horrory : Rytuał nie bój się ciemności naznaczony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 kto jedzie na Normalsów? 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 A o której mają grać Normalsi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Normalsi są w niedzielę o godz 19,30 ale impreza dla nas jest sobotę (tak jak pisałem oprócz koncertów odbędzie się zbiórka krwi dla motocyklistów w potrzebie) mamy zapewniony strzeżony parking, który jest oświetlony i monitorowany. 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 a o której godzinie się tam mam pojawić?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 impreza zaczyna się o 15.30 ale wszystko pewnie rozkręci siś koło 17 jak masz pytania to będę o 19 przed centralem II 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajd Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Zwłaszcza że mieszkam to niewypada niewpaść....... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 i bardzo słusznie , Aleksandrów wcale nie jest taki duży , Osoby chcące oddać krew w bardzo słusznej sprawie proszone są o stawienie się do punktu krwiodawstwa na terenie MOSIR-u w godz 15,30 - 17,30 , Z góry wielkie dzięki 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajd Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Krew oddana i przy okazji miło było poznać kilka osób, zjem kolacyjke i lece na noc horrorów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Miałem przyjechać, ale śmierć naszego kolegi zdeptała mi wyobraźnie. Nie mam ochoty na moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Byłem wczoraj na koncercie Ray Wilson Genesis Classic, bardzo pozytywne zaskoczenie, mimo iż dookoła klimat jarmarku. Dzisiaj też jadę na koncerty, ale nie wiem czy dotrwam do końca. 17.15 – koncert beatbox Blady Kris 18.00 – koncert zespołu Grupa Operacyjna 19.30 – koncert zespołu Normalsi 21.00 – koncert zespołu Strachy na Lachy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 sajd wielkie dzięki za krew bardzo się przyda . szacun dla wszystkim którzy przybyli może się dziś też się wybiorę 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajd Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 niema sprawy zawsze służe pomocą.... Iras tak jak rozmawialiśmy zadzwonie jak wrocicie z wycieczki albo Ty daj znak bo niewiem kiedy dokładnie wracacie numer do mnie 503-508-107 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Byliśli w trzy motory i praktycznie nikogo nie było a póżniej dojechały dwie sc 33 ale nie wiem czy z forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi