Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych. Napisałem ten temat z myślą o motocyklistach, którzy podobnie jak ja nie dysponują zbytnio czasem w tygodniu a chętnie spotkali by się we weekend aby pojeździć w jakimś większym gronie. Takim dniem dla mnie osobiście jest niedziela bo w tygodniu praca a w sobotę rodzina itd. Jeżeli dysponujesz motocyklem sportowym a chcesz poznać osoby które jak Ty lubią takie maszyny ,zapraszam na pierwsze spotkanie w tą niedziele 9.05. w Zgierzu. Miejsce spotkań jak i godzina będą jeszcze podane. Pozdrawiam każdego odwiedzającego.

Edytowane przez Dobromil1984 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Mnie z całego tygodnia wolnego czasu np. na jeżdżenie pozostaje pół soboty i trzy czwarte niedzieli. W tą niedzielę pogoda zapowiada się ok. więc jak będą konkrety i nic rodzinnego nie wypadnie to chętnie się spotkam :riding:. Czekam na ustalenia.

Opublikowano
5 godzin temu, Mario74 napisał:

Mnie z całego tygodnia wolnego czasu np. na jeżdżenie pozostaje pół soboty i trzy czwarte niedzieli. W tą niedzielę pogoda zapowiada się ok. więc jak będą konkrety i nic rodzinnego nie wypadnie to chętnie się spotkam :riding:. Czekam na ustalenia.

Siemanko, jutro wszystko napiszę co do miejsca i godziny pozdrawiam.

Opublikowano

Witam ponownie wszystkich zainteresowanych. Spotkanie odbędzie się w niedziele o godzinie 10:00 w Zgierzu na parkingu za szkołą nr. 12  na ul. Staffa 26 Przy samam wjeździe na parking od strony ulicy jest kapliczka wiec nie powinno być problemu z trafieniem . Gdyby jednak były inaczej proszę dzwonić na mój nr. kom. podany w profilu. Jesteś nastawiony na przyjazd? zostaw komentarz 🗣 w tym temacie pozdrawiam i do niedzieli 😀

Opublikowano

Nie mam sporta, nie wiem czy będzie czas, ale spróbuję się pojawić :D Tym bardziej, że w Łodzi motobazar teraz będzie, a pogoda ma być ładna :) 

Opublikowano

Dzień Dobry

tez nie mam sporta,latam golasem ale z przyjemnością się pojawię .Munga będziesz ?

Opublikowano
22 minuty temu, Traampek napisał:

Dzień Dobry

tez nie mam sporta,latam golasem ale z przyjemnością się pojawię .Munga będziesz ?

Właśnie wyjeżdżam :)

Opublikowano

Super ja mogę chwilkę się spóźnić

Opublikowano

Dzięki Panowie za przejażdżkę i za fajne miejsce z zapiekankami . Faktycznie samemu zjeść taki kawał to jest wyzwanie . Na Jeziorsku nie było gdzie zaparkować . Później  jak wracaliśmy ręka mnie już bolała od LWG tyle po drodze mijaliśmy Moto . Do następnego pozdrawiam. 😀

35373914-4FDE-4BDA-9C8C-5D95DF083334.jpeg

Opublikowano

To i ja wrzucę fotkę z autorem wątku - Przemkiem bo na pierwszym go nie ma. Super było was poznać Dzięki za miłe spotkanie  świetną atmosferę myślę że będziemy to w miarę możliwości kontynuować i zapraszamy na przyszłość wszystkich chętnych.

IMG_20210509_115706.jpg

Opublikowano

Nawet "szutry" były i się poskakało na studzienkach :D Oby więcej takich panowie!

Opublikowano
8 godzin temu, Munga napisał:

Nawet "szutry" były i się poskakało na studzienkach :D Oby więcej takich panowie!

Ja akurat jajki sobie na tych wybojach obiłem ale i tak było za***iście 🤪🤪🤪

• Dobromil1984 zmienił(a) tytuł na Niedzielne spotkania Motocykli Różnorakich
Opublikowano

Osoby zainteresowane spotkaniami w niedziele proszę śmiało przyjeżdżać na miejsce zbiórki podane wyżej. Jutro zapowiada się okno pogodowe do godziny 13. Niestety ja nie będę mógł się pojawić, jadę na obiad do mamy z która bardzo długo już się nie widziałem... Zmieniłem jeszcze tytuł, bo stwierdziłem, że poprzedni nie miał raczej sensu. Pozdrawiam i do następnego. 🏍🏍🏍🏍

Opublikowano

Ja też dziś nie dam rady kończę lakierowanie części do upiększenia motocykla chodź chętnie bym pojeździł.  Później może gdzieś wrzucę efekty mojej pracy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jutro ktoś coś??? 🤔

Opublikowano

Przemek a masz może jakieś moto na wypożyczenie?:hihi:Bo ja chętnie tylko nie mam na czym:riding:. Spokojnie z tym moto to żart. Już nie mogę się doczekać ja ponad dwa tygodnie bez motocykla. Może się na przyszły tydzień uda.

Opublikowano
9 godzin temu, Mario74 napisał:

Przemek a masz może jakieś moto na wypożyczenie?:hihi:Bo ja chętnie tylko nie mam na czym:riding:. Spokojnie z tym moto to żart. Już nie mogę się doczekać ja ponad dwa tygodnie bez motocykla. Może się na przyszły tydzień uda.

Mariusz, może uda mi się coś załatwić 🤔 muszę przejść się do garażu kolega u mnie trzyma Suzi ale nie wiem gdzie chowa kluczyki haha 🤫