Skocz do zawartości

Historia edycji

MartaCrystal

MartaCrystal

@Iceman

Buty przerabialam rozne. Adrenaline mnie nie urzekly, te krotkie, rozlazly sie po 10 000 km. Popekaly, po prostu zlom.

Rebelhorn, spoko, ale zaczely sie po kilku tys km "rozklapiac" i na czubkach odpada mi ta wierzchnia warstwa. Zarowno dlugim jak i krotkim. Mam model Creek oraz Rio. Mimo tego, stosunek jakosc/cena dobry :) ok 350 zl za kazde.

Alpinki smx6, fajne, natomiast bez ochrony przed woda (taką wersje mam). Nieraz juz bylo tam bagno. Mimo to sie nie rozkleily ale musialam po jakims czasie wymienic slidery. 

Moze jeszcze do 4ride jedz na Kasprzaka. Tam zazwyczaj trafiam na fajne rekawice :)

MartaCrystal

MartaCrystal

@Iceman

Buty przerabialam rozne. Adrenaline mnie nie urzekly, te krotkie, rozlazly sie po 10 000 km. Popekaly, po prostu zlom.

Rebelhorn, spoko, ale zaczely sie po kilku tys km "rozklapiac" i na czubkach odpada mi ta wierzchnia warstwa. Zarowno dlugim jak i krotkim. Mam model Creek oraz Rio. Mimo tego, stosunek jakosc/cena dobry :) ok 350 zl za kazde.

Alpinki smx6, fajne, natomiast bez ochrony przed woda. Nieraz juz bylo tam bagno. Mimo to sie nie rozkleily ale musialam po jakims czasie wymienic slidery. 

Moze jeszcze do 4ride jedz na Kasprzaka. Tam zazwyczaj trafiam na fajne rekawice :)

• Dodaj nową pozycję...