art Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam, jeżeli potrzebna jakaś pomoc graficzna dla LFM , proszę do mnie pisać, grafiką zajmuję się już ponad 9 lat profesjonalnie na skale globalną. pozdr Slawek 0 Cytuj Lubię jeździć
bleft-style Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 o a masz gdzieś portfolio jakieś 0 Cytuj Bleft-Style
Suchy-wolk Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Chętnie obejrzymy portfolio - w najbliższym czasie planuję wprowadzić nieco odświeżone ikony, więc przyda się pomoc, aczkolwiek wszystko zależy od oferty 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
bleft-style Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Dostaniesz darmową koszulkę forum w zamian ,smycz i talony do tesko na 20zł 0 Cytuj Bleft-Style
scOti Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Dostaniesz darmową koszulkę forum w zamian ,smycz i talony do tesko na 20zł Bleft? w imieniu kogo się wypowiadasz? Bo na pewno nie w imieniu FŁM 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Thebestof78 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Bleft zasponsoruje 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
bleft-style Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 co za powazni ludzie nooo...pożartować nie mozna 0 Cytuj Bleft-Style
Rekomendowane odpowiedzi