Rafał1985 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Hej... Jak w tytule szukam osoby do wspólnych wypadów po okolicy Łodzi, Piotrkowa i okolicznych miast. Jeśli aktualna pogoda i przelotny deszcz Ci nie przeszkadza i masz czas do się odezwij. Czas i trasy do ustalenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełR1 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Jestem zainteresowany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Z doświadczenia wiem, że jeździec R1 nie szuka tego, co oferuje jeździec VFRki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełR1 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 11 minutes ago, Munga said: Z doświadczenia wiem, że jeździec R1 nie szuka tego, co oferuje jeździec VFRki Co ma r1 do rzeczy ?😁 Tipy tez latm po ponad 100 km na przykład wczoraj ( ps. nie potrzebuje fruwac tym bardziej , że latam z plecaczkiem który sie dopiero wkręca ) Lewa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi