rezonator Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Witajcie, Wkrótce zamierzam zakupić moje pierwsze buty motocyklowe. Podobają mi się np takie: https://www.4ride.pl/buty-skorzane-broger-alaska-vintage-czarne-br-bot-alaska-34.html Mam jednak wątpliwość, czy to dobre rozwiązanie jeśli chodzi o wygodę manewrowania stopą na podnóżkach (czy podnóżki nie blokują się na tym obcasowym "schodku"). Czy to ma jakieś znaczenie? Miewaliście problem z takimi butami? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Bardzo fajne, oceniam z wygladu. O obcas nie masz sie co martwic.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi