Thebestof78 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zapraszam bo warto I transmisja meczu na telebimie w otwartej!!! strefie kibica http://www.lipcereym...2012_plakat.jpg I potem nie będziecie gadać, że mieszkam na końcu świata 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 szkoda że akurat 16.06 mam już zaplanowane, a chętnie bym zawitał zobaczyć Lipce w czerwcu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 I potem nie będziecie gadać, że mieszkam na końcu świata Nie taki koniec świata, rzut beretem do autostrady będziesz mieć/masz :)Mnie najbardziej interesuje punkt zaczynający się o 22:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Co prawda w sobote mam parade slubna kolegi we Włodzimierzowieale po calej imprezie bardzo chetnie podjedziemy.Mam nadzieje, ze zaciagne ze soba dodatkowo kilka plasticzanych motorkow. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Fajna trasa jest do "Lipców" Zgierz/Stryków/Brzeziny/Jeżów/Lipce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) może da się radę Edytowane 12 Czerwca 2012 przez scOti ort. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 I potem nie będziecie gadać, że mieszkam na końcu świata Jaki koniec świata? Przez ponad rok bywałem w Lipcach dwa razy dziennie, czasem nawet mój pospieszny się tam zatrzymywał i to na dość długo Jak mi się uda oderwać od szpadla i "ukochanych" prac ogrodowych to się może wybiorę, bo się moto w garażu kuży 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Nie taki koniec świata, rzut beretem do autostrady będziesz mieć/masz Mnie najbardziej interesuje punkt zaczynający się o 22:30 No i to jest najlepsze 10 minut i śmigam już wypróbowałam w obydwie strony tylko niestety na razie autem 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 do góry, o tym Wam dziś mówiłam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi