wito1985@gmail.com Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Witam ponieważ udało mi sie uzbierac troche grosza postanowiłem kupić motocykl moich mażeń Yamahe r1 RN04 z 2000 roku I mam dylemat czy warto jechać dlatego proszę o pomoc w ocenie ogłoszenia https://www.olx.pl/oferta/yamaha-yzf-r1-rn04-2000rok-CID5-IDHGnhE.html Dodam że w teoretyce wiem o modelu dużo ale jestem ciekawy opini . pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Jak idziesz do znajomych/ kolegów / przyjaciół, też się z nikim nie witasz i od razu walisz co ci leży na języku? Zapraszam do powitalni. Zdrówka. 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wito1985@gmail.com Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Siema oczywiście że sie witam poprostu trafilem bezpośrednio do wątku , myślałem że witam w wątku wystarczy , Swuj błąd juz naprawiłem sorki za zamieszanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi