JAREK-XJR Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2020 Nie mylić z terrorysta.Moj syn bardzo nakręcił się na posiadanie węża zbożowego.Może jest tu ktoś kto się obeznaje w tej materii, wie gdzie w okolicy kupić sprzęt i samego gada z zaufanego źródła wszak z sieciowych sklepów zoologicznych lepiej podobno nie kupować. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Munga Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 Nie wiem jak zbożowy i jak to cenowo wychodzi, ale za szczeniaka miałem Boa Dusiciela. Polecam 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 Ha, musiałbym żonie wmówić, że to zbozowy wyjątkowo wyrośnięty, bo by mnie pognała z domu razem z tym boa.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Wojtas Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 Na Starcie jest giełda zoologiczna. 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
JAREK-XJR Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 Ta giełda ma zle opinie i podobno jest juz zanikajaca.Gad kupiony- rozkoszna sznuroweczka ok 30 cm.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Munga Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2020 Z ciekawości, czym to karmisz? Mój był na tyle spoko w obyciu, że wystarczył myszoskoczek raz na trzy, cztery tygodnie. A ten co je? 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2020 Mysie oseski. Pierwsze karmienie u mnie wypada na wigilieWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
MartaCrystal Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2020 (edytowane) Ja, ja, wybierz mnie Moge podrzucic ci grupe na FB - Łódzkie Terrarium - jesli chcialbys zwierzatko z okolic, lub jesli chcesz jakis porad Edytowane 22 Grudnia 2020 przez MartaCrystal (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2020 Podrzuc proszę. Zwierzątko juz kupione ale porady zawsze się przydadzaWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Piuriel Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 O proszę. Dobrze wiedzieć Marta 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
MartaCrystal Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 Pozdrowienia dla milosnikow łusek 0 Cytuj
Matik Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Witaj terrarystyką zajmuje się już ponad 5 lat jak byś miał pytania odnośnie węży daj znać. Polecam forum terrarium.pl tam jest bardzo dużo solucji jak zbudować odpowiednie terrarium dla gada oraz odpowiednie wymiary dla osobników. W razie pytań śmiało pisz. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi