Skocz do zawartości

Czy jest na forum terrarysta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mylić z terrorysta.

Moj syn bardzo nakręcił się na posiadanie węża zbożowego.

Może jest tu ktoś kto się obeznaje w tej materii, wie gdzie w okolicy kupić sprzęt i samego gada z zaufanego źródła wszak z sieciowych sklepów zoologicznych lepiej podobno nie kupować.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie wiem jak zbożowy i jak to cenowo wychodzi, ale za szczeniaka miałem Boa Dusiciela. Polecam :)

Opublikowano

Ha, musiałbym żonie wmówić, że to zbozowy wyjątkowo wyrośnięty, bo by mnie pognała z domu razem z tym boa.

Opublikowano

Na Starcie jest giełda zoologiczna. 

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

Ta giełda ma zle opinie i podobno jest juz zanikajaca.
Gad kupiony- rozkoszna sznuroweczka ok 30 cm.

Opublikowano

Z ciekawości, czym to karmisz? Mój był na tyle spoko w obyciu, że wystarczył myszoskoczek raz na trzy, cztery tygodnie. A ten co je?

Opublikowano (edytowane)

Ja, ja, wybierz mnie :D

Moge podrzucic ci grupe na FB - Łódzkie Terrarium - jesli chcialbys zwierzatko z okolic, lub jesli chcesz jakis porad :)

Edytowane przez MartaCrystal (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Podrzuc proszę. Zwierzątko juz kupione ale porady zawsze się przydadza

Opublikowano

O proszę. Dobrze wiedzieć Marta :)

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Pozdrowienia dla milosnikow łusek :)

20201226_154253.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witaj terrarystyką zajmuje się już ponad 5 lat jak byś miał pytania odnośnie węży daj znać. Polecam forum terrarium.pl tam jest bardzo dużo solucji jak zbudować odpowiednie terrarium dla gada oraz odpowiednie wymiary dla osobników. W razie pytań śmiało pisz.