rezonator
Dziękuję za dotychczasowe podpowiedzi
Dnia 6.12.2020 o 17:57, Marci1N napisał:Hornet pc36 z mojej strony. Zaczynalem sam od takiego mając zerowe doświadczenie.
Lżejszy od obu wymienionych, większy zapas moc. Ogólnie bym powiedział mega poręczny... I wizulanie również na plus
Nie brałem jej pod uwagę wcześniej. Dzięki! zawsze jakiś materiał do przemyśleń. Widziałem inne Hornety ale odstraszało mnie coś z zestawu: moc/pojemność/paliwożerność
Dnia 6.12.2020 o 22:19, jaszczomb napisał:Rozglądaj się za czymś z ABS, w tym budżecie spokojnie znajdziesz jakąś er6
Ostatnio nad tym myślałem, niestety z tych moto, które mi się podobają w moim budżecie praktycznie nie mogę znaleźć takiego wyposażenia. Masz na myśli Kawasaki ER6? Spojrzałem - chyba bardzo fajny motocykl za te pieniądze - i nie takie stare roczniki jak te, o których myślę aktualnie. To na plus. Niestety mi się nie podoba
Dnia 7.12.2020 o 09:17, karwoj25 napisał:Masz upatrzone 2 potencjalne modele - to już dobrze, bo nie wybierasz spośród 20 budżet też masz niezły
Ja polecam zwyczajnie znaleźć po egzemplarzu upatrzonych modeli i się przymierzyć, zrobić chociaż rundę po placu. Wtedy unikniesz zawodu, jaki spotkał Cię z gladiusem, który mi na przykład nie sprawiał problemów.
Oczywiście rada @jaszczombia bardzo słuszna, ABS w tym budżecie powinien już być na twojej liście wymagań
Pewnie tak będę musiał zrobić. Z tym ABS'em mam problem, bo żaden z moich faworytów (takie jakie widziałem do tej pory na otomoto czy olx) go nie ma. Tak jak pisze @salat, Bandity się trafiają, ale do tej pory zauważyłem tylko w tej wersji "sportowej".
Dnia 10.12.2020 o 13:15, salat napisał:Virago bardzo fajny sprzęt ale radził bym wpierw pojeździć klasycznym motocyklem właśnie takim jak Bandit czy XJota, bardzo dobrą podpowiedzią jest ABS a zdaje się że Bandita dasz radę znaleźć, jeśli chcesz bardzo klasyczny wygląd to mogę jeszcze podpowiedzieć Kawasaki Zephyr ale to będzie już mocno wysłużony motocykl i Absu tam nie znajdziesz
No tak, Kawasaki Zephyr wygląda ekstra - wpadł mi kiedyś w oko podczas przesiewania ogłoszeń. Niestety droższy od tych z tytułu wątku, chyba słabo dostępny i czytałem jakąś recenzję - mniej zachęcającą niż XJ'ty, która ma chyba generalnie dobrą opinię.