Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 16 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 MotoMikołaje 2020 startują! W tym roku akcja będzie wyglądała inaczej niż w ubiegłych latach, ale my działamy dalej i zachęcamy Was do włączenia się w akcję. Udostępniajcie info o zbiórce internetowej gdzie tylko się da! I oczywiście zapraszamy do wpłacania datków na naszych Podopiecznych z Domów Dziecka. https://zrzutka.pl/pakadladzieciaka O finale akcji, aukcjach charytatywnych i wszystkich działaniach będziemy informować w tym wątku. Jeśli ktoś chciałby dołożyć coś od siebie/swojej firmy do aukcji charytatywnych, piszcie do nas w wiadomości prywatnej! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 20 listopada o godz. 15:00 wystartują licytacje Allegro! Jednak już teraz możecie licytować pamiątkowe znaczki z logo tegorocznej akcji! Ilość limitowana Wszystkie aukcje znajdziecie pod tym linkiem: www.allegro.pl/uzytkownik/lodzmotomikolaje/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Zaplanujcie sobie wolną niedzielę! 6 grudnia odbędzie się wielki finał akcji! Szczegóły podamy niebawem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Wszyscy czekamy na finał akcji MotoMikołaje Łódź, prawda? Dlatego podrzucamy garść informacji: Zbieramy się o godz. 10:30 na placu przedKawasaki Tłokiński, gdzie czekać będzie na Was ciepła herbata. Następnie dzielimy się na 3 grupy i ruszamy w stronę Domów Dziecka nr 2, 3 i 6 około godz. 11:30. Ten finał będzie wyglądał inaczej niż do tej pory, niestety nie możemy zaprosić Podopiecznych z Domów Dziecka w jedno miejsce, dlatego odwiedzimy wszystkie 3! Liczymy na Waszą obecność, motocykle w świątecznym przybraniu i Was w strojach Mikołajów! Chcemy, aby nasi Podopieczni poczuli, że jesteśmy z nimi Macie jakieś pytania? Piszcie! I koniecznie udostępniajcie informacje o finale! Nie może Was zabraknąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Jak zwykle będę Was ciepło wspierał z pracy 😷 - za późno się dowiedziałem... Trzymam kciuki za pogodę i powodzenie akcji! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Ważne informacje o finale! Przeczytaj do końca! Podczas całej imprezy zasłaniamy usta i nos i słuchamy poleceń organizatorów. Na miejscu zbiórki będziemy się dzielić na 3 grupy i każda z grup jedzie do innego domu dziecka. W tym roku nie organizujemy wielkiej parady i nie jedziemy ul. Piotrkowską. Adresy Domów Dziecka: - DD6 ul. Bednarska 3 - DD2 ul. Aleksandrowska 137 - DD3 ul. Sowińskiego 3 Każda grupa rusza w odstępie czasowym, jak zobaczycie, że rusza pierwsza grupa, czekacie na wyjazd swojej grupy! Prosimy o dyscyplinę i słuchanie poleceń organizatorów. Grupy są prowadzone przez amerykańskie radiowozy w tym Bracia Blues - "Bluesmobil" - radiowóz USA W tym roku nie będziemy mieli obstawy policji, dlatego prosimy o zwarty i bezpieczny przejazd każdej z grup. Na terenie DD obowiązkowo zasłaniamy nos i usta. Dbamy o bezpieczeństwo dzieci. Jeśli macie pytania, to piszcie w komentarzach Liczymy na Waszą liczną obecność! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Kiedy i gdzie (poza ryjksiążką) jakieś materiały z imprezy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mario74 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Skoro nikt nie chce nic wstawić to ja wrzucę kilka fotek byłem w drugiej grupie na Aleksandrowską. Wiem że na którymś tvn-ie 07,12,2020 była w okolicach godziny 18-19 krótka relacja z różnych miast między innymi z Łodzi. Filmowany był moment wyjazdu z pod salonu i podobno byłem rozpoznany przez szwagra choć ja tego nie widziałem . Ja nie posiadam ,,ryjksiążki" i szkoda że na forum mało się dzieje. Pierwsze dwa zdjęcia nie są moje ktoś mi je przesłał bo mnie rozpoznał i nie wiem z jakiego są źródła. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Kochani, 6 grudnia było nas bardzo wielu. Super. Rozpuście wici po wszystkich motomikołajach i motofanach, że do zbiórki jeszcze trochę zostało. Mało casu, kruca bomba. Pozdrawiam Janek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 19 Stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Prosimy o uwagę! Dziś zakończyliśmy finalnie wszystkie możliwe zbiórki online oraz podsumowaliśmy wpływy na konto bankowe i datki w formie gotówki. Mimo COVID-19 wynik zbiórki MotoMikołaje Łódź 2020 jest totalnym zaskoczeniem! Uzbieraliśmy dzięki Waszemu wsparciu aż 25 357 złotych i 86 groszy Strach pomyśleć jaki byłby wynik, gdyby udało się kwestować w Centrach Handlowych, jesteście niesamowici! Udostępniajcie informację dalej, ten post musi dotrzeć do każdego kto wątpił w powodzenie akcji charytatywnej MotoMikołaje Łódź 2020 6 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi