Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Zgierskie Spotkania Każda Niedziela Godzina 20.00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jaca

22

• Lans

15

• GrubY

5

• MarcinGraczykLDZ

4

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Taki pomysł co by niekoniecznie tylko malinki i Zgierz ale zrobić listę kilku fajnych miejsc i tam systematycznie ( raz tam raz tu) polatać. Układ pasuje zjeść i w drogę :smile:

Co prawda nie jestem mocno wkręcony ale od kumpla słyszałem że kiedyś jakieś parapety delle itp. jak to obecnie wygląda?

:P
Opublikowano

Co prawda nie jestem mocno wkręcony ale od kumpla słyszałem że kiedyś jakieś parapety delle itp. jak to obecnie wygląda?

teraz są kebaby przy centralu2 i shejki w mc w zgierzu :smile:

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wpadnie ktoś na McDoland o 19 ?

Ponawiam !

Opublikowano
W temacie jest że o 20 więc skoro miałem d*pę na motorze,a motor był przejazdem przez Radogoszcz postanowiłem zajrzeć do Zgierskiego Mc Donald’sa, byłem 20:10 a tam pusto, więc pojechałem na malinkę, a tam to samo, żadnego motonga.
Opublikowano

Coś cienko z tymi spotkaniami ,,,

Opublikowano

Dawno nie byłem ;( początkowo spotkania zapowiadały się dość dobrze, a teraz widać ludziki sobie odpuszczają.

Może by te spotkania zrobić wcześniej 18 - 19 ??

Opublikowano

byłem na 20 nieco spóźniony bez silnika ale puchy byli więc pojechałem

Opublikowano

Pusto ?

Można tak powiedzieć bo byłem tylko ja i Iras. Równo o 20 staliśmy przy bocznym wejściu.