preker84 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 no i frekwencja niezla:] pozdro 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Taki pomysł co by niekoniecznie tylko malinki i Zgierz ale zrobić listę kilku fajnych miejsc i tam systematycznie ( raz tam raz tu) polatać. Układ pasuje zjeść i w drogę Co prawda nie jestem mocno wkręcony ale od kumpla słyszałem że kiedyś jakieś parapety delle itp. jak to obecnie wygląda? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Co prawda nie jestem mocno wkręcony ale od kumpla słyszałem że kiedyś jakieś parapety delle itp. jak to obecnie wygląda? teraz są kebaby przy centralu2 i shejki w mc w zgierzu 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Wpadnie ktoś na McDoland o 19 ? Ponawiam ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 W temacie jest że o 20 więc skoro miałem d*pę na motorze,a motor był przejazdem przez Radogoszcz postanowiłem zajrzeć do Zgierskiego Mc Donald’sa, byłem 20:10 a tam pusto, więc pojechałem na malinkę, a tam to samo, żadnego motonga. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Coś cienko z tymi spotkaniami ,,, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dawno nie byłem ;( początkowo spotkania zapowiadały się dość dobrze, a teraz widać ludziki sobie odpuszczają. Może by te spotkania zrobić wcześniej 18 - 19 ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 byłem na 20 nieco spóźniony bez silnika ale puchy byli więc pojechałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Pusto ? Można tak powiedzieć bo byłem tylko ja i Iras. Równo o 20 staliśmy przy bocznym wejściu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi