jaca Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Dawajcie pod MC. Spotkania ustalone, a 3 maszyny przyjechaly :/ jakoś się nie zgadaliśmy ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignac7 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 z tego ja przez przypadek podjechałem z kumplem jak bym wczesniej wiedział to by sie zebrało wiekszą ekipe . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 jakoś się nie zgadaliśmy ;/ Tu sie nie ma co zgadywac. Termin spotkania ustalony na stale, wiec nie ma co sie sugerowac wpisami. Wiadomo ze zawsze ktos podjedzie. Szkoda tez , ze ostatnim razem nie bylo chetnych do polatania... Co do godziny proponowal bym jednak 20, dzien jest teraz dlugi wiec mysle ze ta godz. bedzie odpowiedniejsza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Nie będę czekał cały dzień z myślą, że może ktoś przyjedzie na spotkanie o 19.00. Dlatego liczyłem o deklaracje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Heja, jaca może dopisz w temacie "zgierskie spotkania" stała godzinę i dzień, żeby nie grzebać po postach, skoro to są stałe spotkania. Taka moja propozycja, pozdrawiam 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Niestety nie dotarłem na spotkanie. Ostatnie uważałem za bardzo udane. Myślę że sporo motocyklistów ma dylemat odnośnie wyboru pomiędzy Zgierskim McDonalds a spotkaniami na dellu w gronie samochodów. Kto był w niedziele 24.06 na spotkaniu ? Dużo było maszyn / osób ? jakieś foto ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zrobione, spotkania zaklepane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 jakieś foto ? http://motocykle-lod...otkania-240612/ 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 W ta niedziele moze ja wpadne 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bysiu91 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 jesli pogoda bedzie to tez sie pisze. trzeba sie poznac wkoncu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Kto był w niedziele 24.06 na spotkaniu ? Dużo było maszyn / osób ? jakieś foto ? Ja byłem. Ogółem były 4 maszyny i jeden koleszka z buta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ja byłem. Ogółem były 4 maszyny i jeden koleszka z buta plus przegubowy pies 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 a dziś ktoś jedzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 ja podjade, bardzo dobrze ze na 20 bedzie troche chlodniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja mam uszkodzone moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Tak się zgadywaliście, że prawie nikt nie przyjechał... Że niby finał, że wszyscy nagle zapaleni kibice Jutro byście sobie powtórki obejrzeli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 no fakt przybyli nieliczni :/ ale i tak bylo sympatycznie ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Było bardzo sympatycznie. Dobrze że nie zaczęło padać, bo się dziwnie zachmurzyło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja byłem o 19:30 i było pusto więc sobie pojechałem... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja mialem poprawiny 18-stki wiec nie mialem jak przybyc %%% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Byłem ale widziałem się tylko z Psycho ale tylko chwilkę bo czas ograniczony. Dla mnie godz 20 to 20 a nie 20,30 itp.ale wiadomo jak kto się wyrobi tak przyjeżdza http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 a ja na śmierć zapomniałem... moto w każdym razie już na chodzie (przez większość czasu) więc w następny weekend postaram się być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Lecimy dziś na ten Zgierz bo widzę cisza po uju ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Lecimy , lecimy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Nie mam sprawnego motocykla. Przyjdzie czas to się spotkamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi