Suchy-wolk Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Drodzy, Od 2 lat kiedy dołączył nowy członek do naszej rodziny komputer poszedł na bok i tak do dziś się kurzy. Z żalem chciałbym odsprzedać poniższe podzespoły (lub cały zestaw jeśli jest chętny): Procesor: Intel i5 750 + Zalman CNPS 10X = 150 zł Płyta główna: MSI P55-GD65 = 140 zł Karta graficzna: Zotac GeForce GTX 1060 AMP! Edition 6GB GDDR5 = 780 zł Pamięć: HyperX DDR3, 4 GB, 1333MHz, CL9 (HX313C9F/4) = 75 zł / szt. (posiadam 3 sztuki) Zasilacz: Corsair 620W CMPSU-620HXEU BOX = 299 zł Obudowa: Antec Gamer Nine Hundred Two = 300 zł (tutaj jak będzie zainteresowany to zweryfikuję wentylatory jakie montowałem, na pewno są założone wydajniejsze od oryginału) Dodatkowo: - z mojej strony Kurier DPD: gratis! (przy płatności przelewem/BLIK) - każdy produkt posiada oryginalne opakowanie, nie zmielone i nie pogniecione Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi