Skocz do zawartości

Historia edycji

JAREK-XJR

JAREK-XJR

Zatem odświeżam wątek.

Będę dymił 13/14 listopada.

Zamówienia zbieram do 5 listopada włącznie.

Za jednym zamachem mogę uwędzić jakieś sześćdziesiąt kilo mięcha więc przy dużym zainteresowaniu kto pierwszy ten lepszy.

Mięso wędzę około 8-10 godzin, po czym podnoszę temperaturę na około 1-2 godziny także w zasadzie nie trzeba sparzać ale jak kto tam woli. Ja NIE sparzam.

Szynka - 35 zł kg

Boczek - 35 zł kg

Schab - 30 zł kg

Karkówka/baleron - 30 zł kg

Polędwica - 40 zł kg - polędwicę wyjmuję przed podniesieniem temperatury, żeby była taka łososiowa.

Makrela - 25 zł kg

Słonina - 20 zł kg

W razie pytań proszę pisać lub dzwonić.

O szynce i słonice może się wypowiedzieć Piuriel - mam nadzieję, że smakowało.

 

Edit: nnie biorę żadnych zaliczek, płatność przy odbiorze. Cenę łączną zaokrąglam do pełnych złotówek zgodnie z zasadą zaokrąglania.

120471150_1225478394501387_7104101685218570121_o.jpg

JAREK-XJR

JAREK-XJR

Zatem odświeżam wątek.

Będę dymił 13/14 listopada.

Zamówienia zbieram do 5 listopada włącznie.

Za jednym zamachem mogę uwędzić jakieś sześćdziesiąt kilo mięcha więc przy dużym zainteresowaniu kto pierwszy ten lepszy.

Mięso wędzę około 8-10 godzin, po czym podnoszę temperaturę na około 1-2 godziny także w zasadzie nie trzeba sparzać ale jak kto tam woli. Ja NIE sparzam.

Szynka - 35 zł kg

Boczek - 35 zł kg

Schab - 30 zł kg

Karkówka/baleron - 30 zł kg

Polędwica - 40 zł kg - polędwicę wyjmuję przed podniesieniem temperatury, żeby była taka łososiowa.

Makrela - 25 zł kg

Słonina - 20 zł kg

W razie pytań proszę pisać lub dzwonić.

O szynce i słonice może się wypowiedzieć Piuriel - mam nadzieję, że smakowało.

 

Edit: nnie biorę żadnych zaliczek, płatność przy odbiorze. Cenę łączną zaokrąglam do pełnych złotówek zgodnie z zasadą zaokrąglania.

JAREK-XJR

JAREK-XJR

Zatem odświeżam wątek.

Będę dymił 13/14 listopada.

Zamówienia zbieram do 5 listopada włącznie.

Za jednym zamachem mogę uwędzić jakieś sześćdziesiąt kilo mięcha więc przy dużym zainteresowaniu kto pierwszy ten lepszy.

Mięso wędzę około 8-10 godzin, po czym podnoszę temperaturę na około 1-2 godziny także w zasadzie nie trzeba sparzać ale jak kto tam woli. Ja NIE sparzam.

Szynka - 35 zł kg

Boczek - 35 zł kg

Schab - 30 zł kg

Karkówka/baleron - 30 zł kg

Polędwica - 40 zł kg - polędwicę wyjmuję przed podniesieniem temperatury, żeby była taka łososiowa.

Makrela - 25 zł kg

Słonina - 20 zł kg

W razie pytań proszę pisać lub dzwonić.

O szynce i słonice może się wypowiedzieć Piuriel - mam nadzieję, że smakowało.

 

Edit: nnie biorę żadnych zaliczek, płatność przy odbiorze. Cenę łączną zaokrąglam do pełnych złotówek z godnie z zasadą zaokrąglania.

JAREK-XJR

JAREK-XJR

Zatem odświeżam wątek.

Będę dymił 13/14 listopada.

Zamówienia zbieram do 5 listopada włącznie.

Za jednym zamachem mogę uwędzić jakieś sześćdziesiąt kilo mięcha więc przy dużym zainteresowaniu kto pierwszy ten lepszy.

Mięso wędzę około 8-10 godzin, po czym podnoszę temperaturę na około 1-2 godziny także w zasadzie nie trzeba sparzać ale jak kto tam woli. Ja NIE sparzam.

Szynka - 35 zł kg

Boczek - 35 zł kg

Schab - 30 zł kg

Karkówka/baleron - 30 zł kg

Polędwica - 40 zł kg - polędwicę wyjmuję przed podniesieniem temperatury, żeby była taka łososiowa.

Makrela - 25 zł kg

Słonina - 20 zł kg

W razie pytań proszę pisać lub dzwonić.

O szynce i słonice może się wypowiedzieć Piuriel - mam nadzieję, że smakowało.

×
  • Dodaj nową pozycję...