JAREK-XJR
Zatem odświeżam wątek.
Będę dymił 13/14 listopada.
Zamówienia zbieram do 5 listopada włącznie.
Za jednym zamachem mogę uwędzić jakieś sześćdziesiąt kilo mięcha więc przy dużym zainteresowaniu kto pierwszy ten lepszy.
Mięso wędzę około 8-10 godzin, po czym podnoszę temperaturę na około 1-2 godziny także w zasadzie nie trzeba sparzać ale jak kto tam woli. Ja NIE sparzam.
Szynka - 35 zł kg
Boczek - 35 zł kg
Schab - 30 zł kg
Karkówka/baleron - 30 zł kg
Polędwica - 40 zł kg - polędwicę wyjmuję przed podniesieniem temperatury, żeby była taka łososiowa.
Makrela - 25 zł kg
Słonina - 20 zł kg
W razie pytań proszę pisać lub dzwonić.
O szynce i słonice może się wypowiedzieć Piuriel - mam nadzieję, że smakowało.
Edit: nnie biorę żadnych zaliczek, płatność przy odbiorze. Cenę łączną zaokrąglam do pełnych złotówek zgodnie z zasadą zaokrąglania.