Munga
Oj @gary Ty Łobuzie. Chyba muszę dać donos na Ciebie, że boostera nie wziąłeś. Ciągle taki krnąbrny i niedobry dla społeczeństwa, w którym chcesz żyć. Obiecuję, że po 4tej dawce będziesz spokojniejszy, a po 5tej przestaniesz już w ogóle za siebie myśleć xD
A tak serio - ciekawi mnie kiedy w końcu 'większość' się przynajmniej zastanowi. Najsmutniejsze w tym jest to, że większość w PL pracuje u kogoś. Etat, państwowe, korpo albo kontrakt. Takie osobniki zwyczajnie mają to w nosie. Nie wiedzą co to znaczy stracić biznes, nad którym pracowało się kilka dekad. A najbardziej wk***ia mnie bierność i przymykanie oczu na to, co robi własny rząd, zamykając się w tłumaczeniu: "przecież to pisiory, oni zawsze byli debilami"
Nie wiadomo tylko, jak Omicron się tam dostał. przecież od ponad roku nie mogła tam wlecieć 'niezaszczepiona' osoba
Byłbym zapomniał. Polecam każdemu kto nie widział, film pod tytułem "V for Vendetta". Nigdy nie był bardziej aktualny, szczególnie jak się patrzy na to co się dzieje w Australii.