Mario74
3 godziny temu, szyfik napisał:Jeżeli chodzi o mnie, szczepionka daje mi choć odrobinę poczucia bezpieczeństwa. Moje zdanie na ten temat jest następujące. Nie wierzysz że COVID istnieje, że jest to spisek korporacji produkujących szczepionki bo chcą zarobić ? Nie chcesz się szczepić. Twój wybór. Zgłoś to do NFZ . Ale w przypadku zachorowania na COVID jak pisze Munga sarkastycznie ,, najgroźniejszą chorobę w dziejach ludzkości ,, będziesz leczony na własny koszt.
Łańcuch jest tak mocny jak jego najsłabsze ogniowo
A kto powiedział że tego wirusa nie ma? Oczywiście że jest tylko nie w takiej formie jak przedstawiają ją w mediach i tu chodzi nie tylko o TVpis ale polsat i tvn to jedna banda. Celowo wywołują panikę i zastraszenie. A że obecnie ta choroba zbiera takie żniwo to jest głównie wina tych przestępców z wiejskiej to oni mają krew na rękach oraz wasza panie szyfik. Nie twierdzę że personalnie ale firmy w której pracujesz. Proszę sprawdzić wskaźnik umieralności na sto tysięcy ludzi u nas i u Niemców.W moim odczuciu poza totalnie skompromitowaną i działającą bezprawnie a czasami jak gangsterka pislicją tzw. służba zdrowia jest drugą znienawidzoną formacją. Nie twierdzę że tam pracują same gnidy bo z pewnością są też ludzie uczciwi i kolego szyfik nie znamy się i być może jesteś w tej drugiej grupie. W ciągu swojego życia z waszych usług musiałem skorzystać kilka razy za każdym byłem traktowany per noga i najlepiej żebym wy...rdalał. Pacjentów traktujecie jak 💩 goowno i wykończyliście mi mamę wy niedouczone konowały. Ilość hipokryzji , arogancji i pazerności już przed wirusem była ogromna ale teraz przebrała wszelkie granice poza tym czujecie się bezkarni bo wszystko możecie zrzucić na koronkę. W godzinach pracy na etacie 😷nie nie nie przychodź przez telefon cię uleczę ale już w prywatnym gabinecie za dwieście lub trzysta zł. to- oczywiście zapraszamy Ja już od prawie trzydziestu lat płacę składki na tzw. służbę zdrowia i swoją przyszłą emeryturę😓 Wpompowałem tam duże pieniądze. Obecnie jest to 1430zł co miesiąc i są to chyba najwyższe składki w całym cywilizowanym świecie😠 więc nikt mi łaski nie robi że mnie będzie ,,leczył" Chodź szczerze to jest ostatnia rzecz jaką bym chciał - wpaść w wasze łapy👹
A swoje zdanie o szczepionce napisałem wcześniej.