Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Mam znajomą twarz w Liberty Motors. Jeżeli macie ochotę kupić rękawicę, kurtki, spodnie, buty tej marki. Napiszcie co potrzebujecie, jeżeli wygenerujemy jakiś obrót kilku produktów. Dostaniemy rabat. Nie obiecuję, że będzie taniej niż w sklepach internetowych. Ale cena będzie bardzo porównywalna. Ja wolę zapłacić zawsze 50 zł więcej. Ale serwis, reklamację mam na miejscu. Nie sugerujcie się cenami na stronach Liberty Motors. Przy zbiorowym zamówieniu cena jest zupełnie inna.Pozdrawiam Jacek

Opublikowano

Mnie by interesowały Buty Alpinestars-Fastline

:doofywave:
Opublikowano

a mnie interesuje kurtka Alpinestars Verona oraz rękawice Alpinestars SMX-3 AIR./już kupiłem sam, także wycofuję się z zamówienia zbiorowego.

Opublikowano

ewentualnie Macna Oasis (ale na dniach będę kupował kurtkę więc cenę też bym musiał poznac szybko) na allegro z przesyłką najtaniej 700... Jak dobra cena to i spodzień do kompletu :biggrin: co prawda w temacie Alpina ale Macna też handlują ;)

motorcycle.gif
Opublikowano

Buty Alpinestars S-MX 2 - ciekawe w jakiej by były cenie (moje się trochę powoli zaczynają rozwalać...)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

ja moge buty alpiny smx 5 niebiesko czarno białe, araz spodnie alpiny również w tej kolorystyce :smile:

Opublikowano

Buty SMX 2012 dostałem za 1050 zł.

ja dopiero w Libery Motors będę na początku Lipca.

Zbieram zamówienia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Buty SMX 2012 dostałem za 1050 zł.

ja dopiero w Libery Motors będę na początku Lipca.

Zbieram zamówienia.

Możesz się dowiedzieć jak cena kombiaka 2 cz,,.alpinestars monza' ? Przy zamówieniu zbiorowym.

"Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Najlepiej jak byś się dogadał że jak kupimy za 10.000 koła to cena będzie taka i taka czy tyle i tyle rabatu od cennika to ludziska by chętniej na zakupy gruopowe się decydowali, pewnie ja również.

:P
Opublikowano

Ja raczej zaczekam na koniec sezonu i wyprzedaże. W środku raczej nie ma sensu kupować, chyba że ktoś musi :smile:

Opublikowano

Ja jestem ciekawa ile by wyszlo za buty Alpiny S-MX 5 czarne... :smile:

Opublikowano

nie trzeba wcale zamówień zbiorowych żeby mieć rabat:P ja po trzech wizytach w liberty łącznie zapłaciłem: 535zł zamiast 705zł. to jest jakieś 25% zniżki na wszystkim :whistling:

Opublikowano

Ja jestem ciekawa ile by wyszlo za buty Alpiny S-MX 5 czarne... :smile:

Teraz mają akcję za chyba 750zł ;)

Ale pisz do Wolfa, bo oni mieli je w fajnej cenie :biggrin: