jaca Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Tak jak w temacie. Mam znajomą twarz w Liberty Motors. Jeżeli macie ochotę kupić rękawicę, kurtki, spodnie, buty tej marki. Napiszcie co potrzebujecie, jeżeli wygenerujemy jakiś obrót kilku produktów. Dostaniemy rabat. Nie obiecuję, że będzie taniej niż w sklepach internetowych. Ale cena będzie bardzo porównywalna. Ja wolę zapłacić zawsze 50 zł więcej. Ale serwis, reklamację mam na miejscu. Nie sugerujcie się cenami na stronach Liberty Motors. Przy zbiorowym zamówieniu cena jest zupełnie inna.Pozdrawiam Jacek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Mnie by interesowały Buty Alpinestars-Fastline 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minivone Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 a mnie interesuje kurtka Alpinestars Verona oraz rękawice Alpinestars SMX-3 AIR./już kupiłem sam, także wycofuję się z zamówienia zbiorowego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 ewentualnie Macna Oasis (ale na dniach będę kupował kurtkę więc cenę też bym musiał poznac szybko) na allegro z przesyłką najtaniej 700... Jak dobra cena to i spodzień do kompletu co prawda w temacie Alpina ale Macna też handlują 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Buty Alpinestars S-MX 2 - ciekawe w jakiej by były cenie (moje się trochę powoli zaczynają rozwalać...) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urban Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 ja moge buty alpiny smx 5 niebiesko czarno białe, araz spodnie alpiny również w tej kolorystyce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Buty SMX 2012 dostałem za 1050 zł. ja dopiero w Libery Motors będę na początku Lipca. Zbieram zamówienia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Buty SMX 2012 dostałem za 1050 zł. ja dopiero w Libery Motors będę na początku Lipca. Zbieram zamówienia. Możesz się dowiedzieć jak cena kombiaka 2 cz,,.alpinestars monza' ? Przy zamówieniu zbiorowym. 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Najlepiej jak byś się dogadał że jak kupimy za 10.000 koła to cena będzie taka i taka czy tyle i tyle rabatu od cennika to ludziska by chętniej na zakupy gruopowe się decydowali, pewnie ja również. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ja raczej zaczekam na koniec sezonu i wyprzedaże. W środku raczej nie ma sensu kupować, chyba że ktoś musi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnulka Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Ja jestem ciekawa ile by wyszlo za buty Alpiny S-MX 5 czarne... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 nie trzeba wcale zamówień zbiorowych żeby mieć rabat:P ja po trzech wizytach w liberty łącznie zapłaciłem: 535zł zamiast 705zł. to jest jakieś 25% zniżki na wszystkim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Ja jestem ciekawa ile by wyszlo za buty Alpiny S-MX 5 czarne... Teraz mają akcję za chyba 750zł Ale pisz do Wolfa, bo oni mieli je w fajnej cenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Zastanawiam się czy będzie taniej niz na allegro Kupiłem dzisiaj w liberty rękawice za 350 zł a na allegro http://allegro.pl/rekawice-skorzane-damskie-alpinestars-stella-sp-8-i2486717661.html Porzebuję kupić jeszcze kurtkę i buty stella które wyjściowo w liberty są po 9 paczek a na allegro około 2oo - 300 zł taniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi