Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Historia edycji

Major

Major

Panie i Panowie,

to już 10 sezonów na moto, w tym trochę ulic, trochę terenu...próbowałem przestać i przerzucić się w tym roku na bardziej bezpieczny sport jakim są skoki spadochronowe, ale jednak ciągle ciągnie mnie w stronę dwóch kółek  :) 

Rozglądam się za zakupem litrowego sprzętu w przedziale 10-14 tys.

Marzeniem byłoby dorwać jakąś ninje zx10r lub suzuki gsxr z rocznika 2005+, ale wiem że może być ciężko, w związku z czym rozważam również opcje zakupienia hondy fireblade 954 na ten sezon.

Czekam na oferty. Pozdrowienia i do zobaczenia na drodze! 🤘🏍

Major

Major

Panie i Panowie,

to już 10 sezonów na moto, w tym trochę ulic, trochę terenu...próbowałem przestać i przerzucić się w tym roku na bardziej bezpieczny sport jakim są skoki spadochronowe, ale jednak ciągle ciągnie mnie w stronę dwóch kółek  :) 

Rozglądam się za zakupem litrowego sprzętu w przedziale 10-14 tys.

Marzeniem byłoby dorwać jakąś ninje zx10r lub suzuki gsxr z rocznika 2005+, ale wiem że może być ciężko i rozważam również opcje zakupienia hondy fireblade 954 „Na szybko” i późniejszym ewentualnym zakupie czegoś nowszego na kolejny sezon. 

Jak macie coś fajnego to piszcie tutaj, PW lub na messengerze. Jestem zdecydowanym kupcem, także czekam na konkretne ceny, szczery opis i nawet w ten weekend możemy dobić targu.

Pozdrawiam! 🤘🏍

• Dodaj nową pozycję...