Major Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Panie i Panowie, to już 10 sezonów na moto, w tym trochę ulic, trochę terenu...próbowałem przestać i przerzucić się w tym roku na bardziej bezpieczny sport jakim są skoki spadochronowe, ale jednak ciągle ciągnie mnie w stronę dwóch kółek Rozglądam się za zakupem litrowego sprzętu w przedziale 10-14 tys. Marzeniem byłoby dorwać jakąś ninje zx10r lub suzuki gsxr z rocznika 2005+, ale wiem że może być ciężko, w związku z czym rozważam również opcje zakupienia hondy fireblade 954 na ten sezon. Czekam na oferty. Pozdrowienia i do zobaczenia na drodze! 🤘🏍 Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Major (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
michal750 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 https://www.olx.pl/oferta/honda-cbr-1000rr-repsol-oryginal-bezwypadkowy-z-niemiec-CID5-IDGdEAR.html 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi