Venator Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Hej Kupilem piwrwszy kask :) Kupiłem SHOEI neotec II sprawdziłem jest ok, jest to mój pierwszy kask ba nawet przed kursem haha, chciałbym jednak zapytac gdzie jest numer seryjny wspomnianego kasku, na stronie brak info. Dzięki Ven 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Cześć, nr seryjny znajdziesz pod wyściółką najczęściej w okolicy lewego ucha Rejestrując swój nowy kask na stronie shoei-europe.pl masz zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venator Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 dzięki, Znalazlem n pudełku. Na stronie bo zdjęcie ale pokazane bylo, że na metce przy zapięciu ale takowej brak. Nie mniej, dzięki bardzo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Dnia 3.08.2020 o 22:14, Venator napisał: dzięki, Znalazlem n pudełku. Na stronie bo zdjęcie ale pokazane bylo, że na metce przy zapięciu ale takowej brak. Nie mniej, dzięki bardzo. Gdzie kupiłeś kask? Aż niemożliwe, żeby w nowym kasku nie ma metek czy naklejek wewnątrz. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi