4ride.pl Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Kolejny symbiont zawitał na kask R-PHA-11, tym razem to Carnage! Zapraszamy do obejrzenia w salonie na ul. Kasprzaka 6! P.S. z Kartą FŁM -10%! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Jak Wasze opinie na temat malowania? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Malowania HJC od dawna mnie przekonywały, ale to akurat nie będzie moim ulubionym. Natomiast pomysły mają sztos! 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 17 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Dnia 13.07.2020 o 23:33, Suchy-wolk napisał: Malowania HJC od dawna mnie przekonywały, ale to akurat nie będzie moim ulubionym. Natomiast pomysły mają sztos! a co powiesz na HJC R-PHA-70 ISLE OF MAN?😏 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 A są jakieś malowania dla "wolniejszych" (choć nie mniej "bojowych") klientów? 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 17 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 2 godziny temu, Lancet napisał: A są jakieś malowania dla "wolniejszych" (choć nie mniej "bojowych") klientów? Jak najbardziej, z szerokiej palety malowań każdy powinien wybrać coś dla siebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi