Mr.B Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Cześć, Poszukuję 2-3 chętnych do udziału w jazdach na torze Łódź. Mam zarezerwowany termin 4 czerwca., w godzinach 18.00-20.00.Celujemy w grupę 10 osób. Chętnych zapraszam na priv. PozdrawiamB. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthewsmoto Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 3 godziny temu, Mr.B napisał: Cześć, Poszukuję 2-3 chętnych do udziału w jazdach na torze Łódź. Mam zarezerwowany termin 4 czerwca., w godzinach 18.00-20.00. Celujemy w grupę 10 osób. Chętnych zapraszam na priv. Pozdrawiam B. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Jakim srednim tempem (czas okrazenia) bedziecie jezdzic bo to wazne jest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Będziemy jeździć jak szybko się da A serio, to różnie. Powiedzmy, od 1:10 w górę. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Postaram się zrobić poniżej 1:10 dla równowagi. @Matthewsmoto chodż jak masz czas 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthewsmoto Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 3 minuty temu, Piuriel napisał: Postaram się zrobić poniżej 1:10 dla równowagi. @Matthewsmoto chodż jak masz czas Z checia ale potrzebuje grupe na okolice 1 minuty, chyba ze szkoleniowo to zawsze moge pomoc i pojezdzic z Wami. Ja sie w szkoleniowym tempie tam wyjezdze z Paramoto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi