Mysterio Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam. Panowie napisze ktoś jak wyglądają ceny w tym salonie kawasaki na włókniarzy? ile np za regulacje zaworów czy za sprawdzenie ( przegląd ) moto ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam. Panowie napisze ktoś jak wyglądają ceny w tym salonie kawasaki na włókniarzy? ile np za regulacje zaworów czy za sprawdzenie ( przegląd ) moto ?? Wejdz na ich stronkę-tam jest cennik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ok dzięki znalazłem tylko teraz pytanie co do regulacji zaworów bo tam jest napisane: 4 cylindry śruby 246zl -492zl 4 cylindry płytki 430,50zl - 492zł i o co tutaj chodzi ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Pewno jaki dostęp bez owiewek z owiewkami. Myślę, że doliczają ilość płytek do wymiany. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ok dzięki znalazłem tylko teraz pytanie co do regulacji zaworów bo tam jest napisane: 4 cylindry śruby 246zl -492zl 4 cylindry płytki 430,50zl - 492zł i o co tutaj chodzi ?? O regulacje śrubową,albo płytkową-w zależności od silnika. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Moj z1000 2003r. czyli 4 śruby? no a cena to jest niezła rozbieżność od 246 do 492zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) Moj z1000 2003r. czyli 4 śruby Nie. ty masz R4 Płytki,czyli 4 gary(cylindry) w rzędzie i zawory na płytkach.Więc 430,50zl - 492zł -Tylko zadzwoń czy już z płytkami(tak myślę) czy Plus płytki. Może cena 430,50zl - 492 wydaje ci się choler.. dziwna bo po co te 50gr-a po to że to cena zapewne brutto ponieważ netto wychodzi 350-400 Edytowane 11 Maja 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ok Wielkie dzięki już wszystko rozumiem i wiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 polecam sklep Moto-Moto na włókniarzy 217 wczoraj odebrałem zamówiony kask. obsługa na super duży plus no i na wejście dostałem rabat 20% na kask więc jestem mega zadowolony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt.Łdz Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jakiej firmy mają kaski do wyboru? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Głównie firmy ICON 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 dokładnie tak jak Suchy pisze kupiłem icon'a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 a jaki model , jesli mozna spytac ... ja latam w variancie i daje rade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 a jaki model , jesli mozna spytac ... ja latam w variancie i daje rade icon airframe ghost 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Również polecam moto-moto Kawasaki, super obsługa,bardzo życzliwi i pomocni no i asortyment w przystępnych cenach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Mega sympatyczni właściciele. Po długiej negocjacji garnek Icona nabyty. A negocjacjom towarzyszyły miłe pogawędki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 A który model Icona wynegocjowałeś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristo74 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Bylem na serwisie banditkiem u killera 100% satysfakcji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exec Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Z mojej strony też same pozytywy, muszę w końcu zamieścić na forum jakieś fotki Versysa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi