JAREK-XJR Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Nie wiem czy to dawno temu nastąpiło, ale zauważyłem, że już na Włókniarzy nie ma Kawasaki tylko jest Suzuki. Nazwa salonu jednak nie uległa chyba zmianie i nadal jest Moto Moto. Czyżby "przemarkowanie" czy jakieś inne powody? Wie ktoś? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 wiem, że jest nowy salon Kawasaki Tłokiński na Włókniarzy, a czemu moto-moto się przebranżowiło to nie mam pojęcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 moto-moto straciło autoryzacje kawasaki i przejął markę Tłokiński który z kolei stracił autoryzacje BMW, moto-moto natomiast przejęło suzuki którego autoryzację stracił Grandys 😁 to tak pokrótce jakby ktoś chciał wiedzieć 4 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 @kosmaty wow - fabuła jak na operę mydlaną 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Na kawasaki i tak nikt nie jeździ 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi