xanton Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Zaktualizuj szybciutko swoje info o moto bo wiem, że nie tylko 250 dosiadasz a że masz już własne moto. 0 Cytuj
Andree-stary wyga Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Siema, siema 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
Okropna Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Powitać szanownego kolegę !! 0 Cytuj
bercikoski Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Tak jak napisał Michał - od jakiegoś czasu jestem już szczęśliwym posiadaczem CeBuli (jest taki wszechwiedzący, bo był sprzedającym ). Póki co, eksploruję (na podwójnym nielegalu) wiejskie drogi, ale mam nadzieję, że już pod koniec lipca będę miał możliwość zjawić się pod Centralem. 0 Cytuj You'll never ska alone!
marol Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Powitać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi