marr Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Pierwsze kilometry tygrysicy (albo tygrysa, płeć jeszcze nieustalona). . Edytowane 1 Marca 2020 przez marr (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Robi wrażenie! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Piękny "biały tygrys". Szerokości, przyczepności! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Dzięki Panowie, Dziś miałem pierwszą okazję aby dłużej pojeździć tym motocyklem i muszę przyznać, że jestem zachwycony. Ze względu na przebieg na razie na pół gwizdka, ale różnica między tym tygrysem a MT07 jest ogromna. Jedynie nie ta owiewka mnie nie zachwyciła. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borikss Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Poczekaj aż będziesz mógł kręcić powyżej 5000-6000, dopiero tygrys ożyje. może będziesz chętny w maju na zlot tygrysów, ja lecę z kilkoma kolegami. Warto spotkać się z innymi posiadaczami kotów i wymienić doświadczeniami. Więcej szczegółów na tigerforum.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Nawet do 6000 rpm, których starałem się nie przekraczać motocykl jest żwawy. Ale z trudem opirałem się pokusie aby wykręcić mocniej Urzekła mnie kultura pracy tego silnika, żadnych wibracji na manetkach i podnóżkach. A co do zlotu to widziałem, ale nie byłem zainteresowany. Ale jak namawiasz to przemyślę jeszcze raz temat. Edytowane 1 Marca 2020 przez marr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Zima idzie to wrzucam wspomnienie z lata. Plecaczek czeka na kierowcę, niestety pandemia pokrzyżowała plany na dalsze podróże. Edytowane 29 Listopada 2020 przez marr (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Bardzo ładny ten czarno-biały kolor (czy to nie oksymoron?) 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 43 minutes ago, gary said: Bardzo ładny ten czarno-biały kolor (czy to nie oksymoron?) 😉 Szczerze to bardziej podoba mi się niebieska wersja, ale kupowałem z wyprzedaży rocznika 2019 i tylko takie zostały. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Kolor - rzecz gustu. Akurat ten model, w takiej bieli bardzo mi się podoba. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi