TomekW Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) https://www.olx.pl/oferta/kawasaki-z1000-CID5-IDDaMoN.html Taki kwiatek znalazłem. Trudno się do czegoś przyczepić z wyglądu, malowanie prawie fabryczne oprócz plastiku przy siedzeniu, natomiast rok produkcji 2002? Nie dzwoniłem więc nie wiem. No a druga kwestia to cena, taka na nie za wysoka. Nie wiem czy wogóle zawracać sobie głowę. Edit: OK. Odpuszczam Z1000 bo nie sądzę żeby w tych pieniądzach można było kupić coś sensownego. Zostaje Z750 i jeśli będzie z tym problem to jest jeszcze opcja sv650n od 2003r. Edytowane 25 Lutego 2020 przez TomekW (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 A patrzyłeś na GSR600? Niecodzienny wygląd i świetne właściwości jezdne. Jak jeździsz do połowy obrotów, mało pali. A jak odkręcisz do czerwonego to zasuwa. Tylko nie da się połączyć obu rzeczy Zdecydowanie polecam. Bardzo wygodne moto i wg mnie lepsze od z750 jeśli o to chodzi. Jeździłem na obu, mniej więcej te same roczniki (~2009) także mam porównanie. Jeśli jednak chodzi o zapitalanie i bardziej sportowy pazur, to faktycznie Ztka przoduje. 750 bardziej elastyczne oczywiście, i takie bardziej zwarte od Suzi się wydaje. Jednak jeśli masz w nosie kręcenie najlepszych czasów na torach to wybrałbym wygodę. Dalej zajedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Oczywiście, że patrzyłem na GSR. Jednak zetka ma więcej mocy i większy moment przy niższych obrotach, a ja przesiadam się z CBR f4 więc byłaby różnica. No a w kwestii wygody, myślę że w porównaniu do f4 na zetce będzie mi wygodniej. Wreszcie rzecz najważniejsza niemal, wygląd. Poprostu zetka ma zajeisty kuper 😁 Fakt, że nie jest lekka ale GSR nie wiele lżejszy. Zetka ma według mnie więcej charakteru. Emocje w odbiorze motocykla przez motocyklistę też są ważne i dopasowanie charakterów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Hm, a Street Triple? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Nie przekonuje mnie wyglądem a te co już jako tako mi pasują to poza budżetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Z750 to dobry wybór! Kolega @MaDDoggY miał. Kiedyś nawet pojechaliśmy do Pragi i jego zetka wraz z pasażerką i kuframi radziła sobie super! Lekko sportowo też pociśniesz. Mnie osobiście odkryty piec się nie podoba, ale w tym moto jestem wstanie to zaakceptować. Każda źle serwisowana maszyna będzie miała bolączki, więc nie kieruj się opiniami, tylko musisz pojechać, sprawdzić moto i wtedy zdecydować... Powodzenia. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Spoko, za mną ta zetka łazi już od dwóch lat, a ostateczna decyzja o tym, że to ma być właśnie zet też dojrzewała cały ten czas. Tysiące za i przeciw. A teraz spokojnie już tylko obserwuję rynek i czekam aż pojawi się ta, którą posiądę i dosiądę 😁 Nie widzę przeszkód, byście jeśli tylko ktoś wie o czymś wartym uwagi, dali mi cynk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Panny i Pany, jest kandydat https://m.olx.pl/oferta/kawasaki-z750-CID5-IDDWTxP.html Brak śrubki w plastiku. Wydech wygląda na chińskieg akrapa, nic o tym nie pisze więc zakładam, że chinol. Kartery powinny być w kolorze pokrywy głowicy a są pomalowane na czarno. Tak samo pomalowane mocowanie podnóżków pasażera i osłona na buty. Tu jest inny https://m.olx.pl/oferta/kawasaki-z750-CID5-IDCIeb8.html Edytowane 4 Marca 2020 przez TomekW (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Panie i Panowie, temat można zamknąć:) Maszyna kupiona, a jaka, to już zapraszam do działu z naszymi motocyklami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi