elfeti Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam,Zna ktoś jakiś serwis albo mechanika w Skierniewicach? Potrzebny do oględzin motocykla? Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Masz do obejrzenia moto w Skierniewicach? napisz mi na privi gdzie i co to może będę mogła Ci pomóc. Oczywiście nie ja jestem tym fachowcem 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 W Skierniewicach raczej słabo ale mam namiary na kogoś z Brzezin kto długo siedzi w tej branży i wiem że jeździ też z klientami po motocykle a przy okazji zajmuje się też serwisem i naprawą moto jak coś to pisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Rafał, jakiej marki poszukujesz ? Wiesz już konkretnie czego chcesz ? Często po zdjęciach można dużo się dopatrzeć. Wstaw link do aukcji a szerokie grono forumowiczów powinno znaleźć kilka wad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Rafał, jakiej marki poszukujesz ? Wiesz już konkretnie czego chcesz ? Często po zdjęciach można dużo się dopatrzeć. Wstaw link do aukcji a szerokie grono forumowiczów powinno znaleźć kilka wad Wiem co chcę obejrzeć ale przekrój moto na które zwracam uwagę jest dość szeroki. Ten konkretny egzemplarz już oglądałem ze znajomym i potrzebuje jeszcze jednej fachowej porady A link już umieściłem w dziale "kupię" i tylko jedną odpowiedź otrzymałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Jeśli potrzebujecie mechanika ze Skierniewic to podaję namiary: 602597961 - Darek 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi