chrupka Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Witam forumowicze, czy ktoś z Was miał przyjemność bądź nieprzyjemność naprawiać swoje moto u mechanika, mającego warsztat przy Niciarnianej 60? Ponoć wcześniej był właścicielem (?) bądź pracownikiem warsztatu Feniks Garage na Śląskiej. Z tego co kojarzę na imię ma Adrian. Czy macie doświadczenia z tym mechanikiem i jeśli tak to jakie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Pewnie chodzi Ci o Magnetto. Dzisiaj próbowałem się do Niego dodzwonić. Jest wiadomość, że ma urlop z okazji narodzin dziecka Kosmaty go polecał np 🙂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupka Opublikowano 30 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Hej, dzięki za odpowiedź, ale nie chodzi o Magnetto. Obok Magnetto jest wynajęty warsztat, w którym świadczy usługi mechanik Adrian (ponoć kiedyś związany z Feniks Garage), stricte motocyklowy. I to właśnie o niego pytam 😉 Być może jest on jakoś zatrudniany przez Magnetto (innej działalności nie ma zarejestrowanej pod tym adresem), tego niestety nie wiem, ale chodzi mi o tego konkretnego mechanika. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Kosmaty też wymienił imię Adrian. Może to ten sam 🙂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 @kosmaty do tablicy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Msgneto to Damian a Adrian to Adi, znam ale nigdy nic u niego nie robiłem więc się nie wypowiem, jeśli chodzi o elektronikę to nie ma w Łodzi lepszego niż magneto z resztą nawet ASO jak nie mogą dać rady to jemu oddają auta Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Przepraszam zatem za wprowadzenie w błąd. Więc u Damiana urlop z okazji dziecka. Tak mówi poczta głosowa 🙂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 @chrupka do powitalni, bo będzie po łapkach. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi