Lesiu94 Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 (edytowane) Witajcie! Muszę nadrobić zaległości forumowe, więc przedstawiam wam następcę CBR'ki. Kawę zakupiłem pod koniec czerwca. Kupiona w polskim salonie- 2008 rok produkcji, rej. w 2009, prawie 35k nalotu. Moto posiada crash pady, kierunki i zbiorniczki Rizomy i wydech LeoVince, który mam w planach zmienić😁. Poprzedni właściciel zmienił amortyzator skrętu na HyperPro. W ostatnim czasie zmieniłem również klamki i manetki oraz założyłem większą szybę. Po sezonie, wymiana opon oraz wymiana przewodów na oplot. Jeśli chodzi o wrażenia z jazdy to w porównaniu do hondy jest spora różnica: motocykl jest lżejszy, lepiej się prowadzi oraz agresywniej przyspiesza, a dzięki doładowaniu powietrzem nawet przy większych prędkościach, podczas odkręcania manetki wywołuje banana na twarzy😁 Edytowane 16 Września 2019 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Gratki - całkiem fajny sprzęcior! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi