Koder Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Cześć wszystkim! Jestem Paweł i mam 24 lata. Co dopiero zdałem długo wyczekiwaną kat. A (za pierwszym razem 😁) i czekam aż plastik będzie do odebrania na Smugowej W sumie to siedzę jak na szpilkach, bo nie mogę się doczekać pierwszych przejażdżek własnym jednośladem. W między czasie oglądam twist of the wrist i inne ciekawe, edukacyjne filmy dot. technik jazdy. Póki co jedyne co ujeżdżałem to głównie rower. Wiadomo, zdarzyło się pojeździć jakimś skuterem, motorynką czy parę razy jakimś słabszym sprzętem znajomego. A tak to tylko MTek i Gladius na kursie i egzaminie Na kursie nawet po 4h jeżdżenia po mieście i szlifowaniu manewrów na placu to i tak trzeba było mnie ściągać z motocykla niemalże siłą Póki co sprzętu brak, choć poszukiwania już się toczą. Aktualnie się hamuję z zakupem bo wiem, że już pierwszego dnia wyjechałbym pojeździć parę godzin po mieście. Wolę wpierw mieć plastik w kieszeni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Hej i owocnych poszukiwań 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Czołem! Gratulacje i uznanie za rozsądne podejście! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej 50 Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koder Opublikowano 15 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Mała aktualizacja. Plastik odebrany i 2 kółka już w garażu. Padło na cbf600s z '04 :) Do zobaczenia na drodze i spotkaniach! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi