niemilichnie Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 witam, przedstawiam moje kawasaki ER6f z 2006r. Motocykl kupiłem w 2017r, zaraz po tym jak zrobiłem prawko kat.A. zrobiliśmy razem trochę ponad 6 tyś km od tamtego czasu. W tym roku dał radę zabrać mnie z żoną na weekendową wycieczkę na mazury ;). Miała być zmiana ale trochę szkoda mi to sprzedać...przed sezonem trochę podszykowany i chyba będziemy jeszcze razem, jak długo .... hmm zobaczymy 0 Cytuj Jutro to dziś, tyle że jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Fajna Kawa! A Stańczyki i Kruklanki miło wspominam, choć jeszcze nie na moto... Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Ładna kawa Sam się zastanawiałem na ER6 ale wybrałem bandita 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi